Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (718)
Beoordelingen filteren
718 resultaten
Waardering van reizigers
215
339
128
25
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
215
339
128
25
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 718 beoordelingen
Beoordeeld op 8 augustus 2018

verzorgd lekker ontbijt, vriendelijk personeel,
centrale locatie in het centrum,
gemakkelijk met parking dichtbij met korting via het hotel
3 kamers snel klaar gemaakt voor ons gezin,zodat we snel konden genieten van ons verblijf

  • Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank stefandeseyn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sébastien P, General Manager van Mercure Toulouse Centre Saint-Georges, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2018

Hallo geachte klant, al het team van het Mercure Toulouse centre Saint-Georges bedankt voor deze warme reactie!
We hopen dat je binnenkort de gelegenheid zult hebben om terug te komen naar onze mooie roze stad!
Met vriendelijke groet
Sébastien PUJADES - Regisseur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2018

Dit hotel is perfect gelegen in het hart van een mooie en levendige stad. We konden genieten van het grote terras op de bovenste verdieping van het hotel. Het ontbijt is uitgebreid en de ontvangst hartelijk.

  • Verbleef: juli 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank pietvanpoucke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sébastien P, Directeur général van Mercure Toulouse Centre Saint-Georges, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2018

Geachte klant,
wij aanvaarden uw complimenten met onmetelijk plezier!
Het hele team van het Mercure Toulouse Saint-Georges Centre wacht op u voor een nieuw verblijf.
Groeten,
Sébastien PUJADES - Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2018

Door de centrale ligging van dit hotel is alles op wandelafstand te bezichtigen. Pluspunt is het (kleine) zwembad om even te verpozen na een fikse wandeling. Boek een kamer met een terras (op de zevende verdieping), ideaal om in alle rust te genieten van een aperitief voor het uit eten gaan.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank BartSofie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sébastien P, Directeur général van Mercure Toulouse Centre Saint-Georges, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018


Geachte klant,

Bedankt voor uw vriendelijke opmerking over uw verblijf in Mercure Toulouse Centre Saint Georges.
We zullen het aan onze teams communiceren.

Goedendag,

Sébastien PUJADES - Regisseur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 december 2016

  • Verbleef: november 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Sébastien P, Directeur général van Mercure Toulouse Centre Saint-Georges, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 22 augustus 2016

Je kunt er slapen en dat is dan dat. Kamer OK maar erg klein, Franse efficientie..., gangen.... Niet OK, receptie, OK, Omgeving? net buiten centrum. Ofwel, te duur voor het gebodene. Te doen voor een nachtje.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jeroenv671
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sébastien P, Directeur général van Mercure Toulouse Centre Saint-Georges, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 februari 2017
Google-vertaling

Dear guest,
As I can read it you really enjoyed the location of our hotel Mercure Toulouse Centre Saint-Georges!
we hope to see you soon, maybee to visit our nice "ville rose".
Met vriendelijke groet,
Sébastien Pujades.
Général Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken