Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige gerechten”
Beoordeling van Le Pampre

Le Pampre
Geclassificeerd als nr. 17 van 525 Restaurants in Metz
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 57
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
18 januari 2017 beoordeeld

Tijdens een citytrip in Metz aten we de laatste avond in dit restaurant. Het was overheerlijk met prachtige gerechten en heel vriendelijke bediening. Je kan best vooraf reserveren want het loopt er steeds vol.

Datum van bezoek: december 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank jost257
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (578)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 580 beoordelingen

9 februari 2016 beoordeeld

We hadden hier een heerlijke lunch! Originele kaart, heel verse produkten, heel mooi geserveerd door heel vriendelijk personeel. Eem mooi restaurant met mooi wijnkaart en heerlijk eten, voor een prima prijs

Datum van bezoek: februari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2016 beoordeeld

Heerlijk gegeten. We kozen voor een drie gangen menu en hebben genoten.
Ook werden de gerechten zeer mooi opgediend.
De obers waren zeer vriendelijk en de entourage was leuk.
Niet te duur. Kortom: een aanrader!

Datum van bezoek: februari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Catharina51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende keuken, verrassend aangekleed. Goede bediening. Leuke entourage.
Goede prijs kwaliteit verhouding

Datum van bezoek: februari 2016
1  Bedank Gerrit K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaten bij de kathedraal wat te drinken en kwamen vervolgens bij toeval via tripadvisor bij Le Pampre uit. Wat en prettige verrassing in alles! Drie weken door Frankrijk gereden en nergens zo lekker en verzorgd gegeten!
Subliem qua smaak, opmaak en bediening. Absolute aanrader en een topper. Reserveren gewenst, maar een must als je jezelf wil laten verwennen

Datum van bezoek: september 2015
Bedank zinkviool
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Morgane B, Responsable relations publiques van Le Pampre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2015
Google-vertaling

Hello

The whole team of "Le Pampre" thank you for your advice. It was a pleasure to welcome you in our restaurant !

See you soon !

Best regards, Morgane.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Le Pampre geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding