Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (600)
Beoordelingen filteren
600 resultaten
Waardering van reizigers
176
327
77
13
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
176
327
77
13
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 600 beoordelingen
10 september 2017 beoordeeld

Één dag van tevoren geboekt. Het hotel ligt op een geschikte plek in Nancy, vlakbij het oude centrum. We hebben er prima geslapen, geen klacht over de ruimte, of over geluidsoverlast. Het was er rustig. Het ontbijt was gewoon goed. Aanbevelenswaardig.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Eelke T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein hotel met kleine kamers met top ontbijt op goede locatie. Ouderwetse inrichting van de kamer. Vriendelijke ontvangst. Prima hotel voor overnachting op doorreis. Nancy Place Stanislas een "must see"

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Dikbdik B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2016 beoordeeld

laat geboekt voor dit leuk hotel, maar we zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding - lekker en uitgebreid ontbijt - heel vriendelijke en behulpzame mensen aan de receptie, ligging is ook prima - zeker een aanrader voor mensen die Nancy voor een paar dagen bezoeken

  • Verbleef: januari 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Geert M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2015 beoordeeld

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
18 juli 2015 beoordeeld

Het hotel is centraal gelegen en je bent op loopafstand van het centrum van de stad. Om de hoek begint direct de mooie winkelstraat .Tevens zijn er in de buurt goede restaurants te vinden en koffie bars.

Ontvangst: Na onze auto te hebben geparkeerd te hebben gingen we het hotel binnen. De ontvangst was prima en de receptionist vertelde ons dat we de auto gratis konden parkeren voor het hotel.

Kamer: Deze is meer geschikt voor dwergen of kabouters. Voor een tweepersoonskamer erg klein, je kan nauwelijks om het bed heen. Ook het bed is niet groot, zowel in lengte als in de breedte voor kabouters gemaakt. De douche was goed maar erg klein en bij het douchen is ook direct de hele badkamer een grote plas water. Pluspunt: airco op de kamer en de kamer was schoon, ook het tapijt.

Ontbijt: het hebben niet gedaan, kost € 13,- per persoon en met 6 mensen loopt dat wel in de papieren. Wij hebben gekozen voor ontbijt net om de hoek van het hotel. Lekker vers en een stuk goedkoper, namelijk € 4,- p.p.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank RonR72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken