Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niet wow maar toch lekkere pizza ”
Beoordeling van Ave Domitius

Ave Domitius
Geclassificeerd als nr. 171 van 294 Restaurants in Narbonne
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 30
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
27 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet wow maar toch lekkere pizza gegeten. Bijpassend de vegetarische salade genomen. 5 man, 3 pizza plus salade en drank. 60 eur.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Tom M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (425)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 425 beoordelingen

17 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een verschrikking... en gewoon knap hoe smerig je een pizza kunt maken!

Betaal slechts 15 euro en je komt er vanzelf achter

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 227geoffo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vreselijk goor! Echt smerigste (pizza) ooit.. Dit leek meer op een gestrande olifantenoor met pus en gefermenteerde pindakaas... Bizar dat deze tent nog bestaat.. Ergste van alles was dat 't (Belgische) bier zo dood was als de baard van Jezus.. Man man man.. Als je hier heen gaat ben je echt leip

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank idob640
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Snelle bediening op het terras. Gewoon lekkere pizza met uitzicht op het plein. Geen poespas, maar prima eten! We komen hier vaker.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Peter B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet geweldig. Bediening Ok. Pizza's minder. Wc niet bijzonder. Geen desert genomen. Niet de moeite.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank marcelwolfert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ave Domitius bekeken, bekeken ook

 

In Ave Domitius geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding