Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Montpellier
Plaatsen
Inbox
Zoeken
  
Google
Manieren om Place de la Comedie te ontdekken
vanaf US$ 51,09
Meer info
vanaf US$ 56,76
Meer info
vanaf US$ 181,64
Meer info
vanaf US$ 34,06
Meer info
Beoordelingen (3.834)
Beoordelingen filteren
3.834 resultaten
Waardering van reizigers
1.687
1.553
433
115
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.687
1.553
433
115
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.834 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2019 via mobiele applicatie

Je voelt je toch de koning te rijk als je je begeeft op het plein. Was er in de tijd met de wk vrouwenvoetbal. Echt genoten van het plein

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank 138thijsb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2019 via mobiele applicatie

Mooie plek. Leuk om mee te pakken als je de stad gaat verkennen. Ligt tussen groot winkelcentrum en de historische stad en schitterend park.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank HKo2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2019 via mobiele applicatie

Perfecte start voor een stadsrondleiding te voet. Wij zaten er toevallig tijdens de gay parade van 20 juli. Was wel ambiance en druk!

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Michel V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2019

Veel volk op het plein. Het was vrij druk om te passeren met een fiets. Wel mooi en groot. Veel restaurantjes.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank AnneliesHh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2019 via mobiele applicatie

Laat ik simpel beginnen, het plein is schitterend. De gebouwen, de stenen en zelfs de tramlijn die er langskomt zijn allemaal heel mooi. Een plek waar je even langs gelopen moet zijn als je Montpellier bezoekt, en meer ook niet. Het is er naar mijn mening te druk en grote barren/restaurants hebben de leiding over de gevels. Wil je ergens wat eten of drinken, in de zijstraten of zelfs iets verder op richting het centrum veel gezelligere plekken. Wil je ergens zitten, de botanische tuin roept. Het is gewoon een mooi plein

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank GaiusAnthonius
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken