Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.406)
Beoordelingen filteren
1.406 resultaten
Waardering van reizigers
812
462
103
24
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
812
462
103
24
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.406 beoordelingen
2 november 2016 beoordeeld

Dit hotel is uiterst gastvrij, en bovendien erg luxueus met aandacht voor de kleinste details. Het ontbijtbuffet is uitzonderlijk en erg origineel gepresenteerd. De omkadering heeft alles wat je maar kan verwachten. Een échte aanrader dus!

  • Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Paul B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel super mooi, kamer was iets minder. We denken dat we een beetje pech hadden en de kamers hadden die nog niet helemaal up to date zijn. Hierdoor iets mindere beoordeling maar voor de rest een super mooi hotel gelegen in hartje centrum. Loopt zo aan naar de stad en een stopping mall ligt om de hoek. Maar zeker voor de prijs, 200+ per nacht hoop je wel een mooiere kamer te krijgen, vandaar gemiddelde beoordeling.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank jaspertjee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2014 beoordeeld

Alles top! Een aanrader. Top personeel, propere en mooie kamer. De auto werd door het personeel in de garage gezet. Gezien we midden in de nacht vertrokken stond de auto terug voor de receptie. We kregen nog een koffie aangeboden! Heel vriendelijk personeel!

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Karine B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thierry_MAURER, Directeur général van Pullman Montpellier Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 augustus 2014
Google-vertaling

Dear Karine B,
Thanks for your recent stay, and nice comment concerning the Pullman Montpellier Centre. It's always a real pleasure to have this type of feedback from our guests.
I will be happy to see you again in our lovely city.
Best regards,
Thierry MAURER

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2013 beoordeeld

Zelden zo’n goed hotel gehad. De kamers zijn ruim en mooi ingericht met zeer comfortabele bedden.
Het hotelpersoneel is zeer vriendelijk, professioneel en niets is hun teveel.
De parkeer-service is fantastisch. Zij parkeren je auto in de ondergrondse garage en plaatsen hem ook terug voor het hotel en dit binnen de 5 min.
Het dakterras van het hotel op de 8ste verdieping is the place te be, waar u het ontbijt/diner, drankjes en/of een duik kunt nemen in het zwembad. Het uitzicht is indrukwekkend. Daar is naast de fitnessruimte ook een douchekamer die even indrukwekkend is.
Je hebt ook nooit de indruk dat het in het hotel druk is daar slechts 88 kamers zijn.
De locatie van het hotel is ook uitstekend, slechts een 5 minuten lopen naar Place de la Comédie en een winkelcentrum

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Clarisse-Nelissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
14 augustus 2011 beoordeeld

Het Pullman in Montpellier is een fantastisch hote,l ik weet niet zeker waar met mijn lof te beginnen.
Het hotelpersoneel was zeer vriendelijk, professioneel en deden hun uiterste best om te helpen.
De kamers zijn ruim en mooi ingericht met zeer comfortabele bedden.
Zonder twijfel, echter, is de beste eigenschap van het hotel het dakterras waar u ontbijt/drankjes of een duik kunt nemen in het prachtige zwembad.
Er is ook een douchekamer die even indrukwekkend is.
In tegenstelling tot andere hotels, is het onwaarschijnlijk dat het bovenste terras overvol is omdat er slechts 88 kamers in het hotel zijn.
De locatie van het hotel is ook uitstekend, slechts een 5 minuten lopen naar Place de la Comédie en is ook toegankelijk via de begane grond van het winkelcentrum.
De enige negatieve opmerkingen die ik heb zijn mimiem; de airco is efficiënt maar de temperatuur op het controlepaneel lijkt weinig effect te hebben op de werkelijke temperatuur van de kamer.
Dit doet echter niets terzake aangezien de standaard temperatuur perfect was.
Kortom, ik kan het hotel niet sterk genoeg aanbevelen als u naar deze fantastische stad komt.

Bedank christophe13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Thierry_MAURER, Directeur général van Pullman Montpellier Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 september 2011
Google-vertaling

Dear Christophe13,

thnaks for your warm comments, my team work hard to reach a high level of qualitative standard for which we are entitled to wait in a luxury hotel. Effectively the human size of our hotel allows us to have a side personaly service.
I am also very happy that our renovation enjoyed you.
Concerning the air conditioning we announced it to the engenneer service which is working above.

Best regards.


Thierry MAURER
General Manager
Pullman Montpellier Antigone

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken