Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Onbeschoft”
Beoordeling van Bistrot L'estrapade

Bistrot L'estrapade
Geclassificeerd als nr. 481 van 19.399 Restaurants in Parijs
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 63
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
Wijk: Quartier Latin
30 mei 2018 beoordeeld

Wij hadden hier, vanuit Nederland, een tafel voor 8 personen gereserveerd. Onder andere omdat dit restaurant zo goed is aangeschreven op tripadvisor. Dit werd ons bevestigd via email. Aangekomen bij het restaurant werden we ontzettend onbeschoft vertelt dat er een tafel voor 6 zou zijn, maar meer niet. Ook kwamen we erachter dat het restaurant vol zat. We werden erg onaardig verzocht om buiten te wachten. Er was geen excuses, er werd ontkend dat we gereserveerd hadden. Hierdoor moesten we op zaterdagavond op zoek naar een ander restaurant.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank TravelW8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (496)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 496 beoordelingen

12 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker, gezellig klein maar helemaal top! Franse kaart en vriendelijke bediening. Met ons gezin heerlijk frans gegeten. Vooral veel stelletjes hier. Menu en keuze wijn voortreffelijk.

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank IngridR1296
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, fijne bediening, goede sfeer. Romantisch plekje, goede prijs, lekkere wijn, het dessert was super.

Datum van bezoek: december 2015
Bedank marleend902
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2015 beoordeeld

Per toeval liepen we hier langs en yes, er was nog een tafel vrij! Erg gezellig restaurant -heel klein- met maar 1 persoon in de bediening. Alles liep gesmeerd en het eten was heerlijk! Ok, het dessert (tarte tatin) was niet top, maar het was er zo gezellig dat het niet uitmaakte :) Zou zeker terugkomen!

Datum van bezoek: december 2015
Bedank irisholland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een toprestaurant ! Hele fijne bediening door de dames. Ongedwongen, maar zeer zorgzaam. De Suprême de poulet jaune was fantastisch. Maar ook de "wentelteefjes" waren heerlijk. Een aanrader!!!

1  Bedank burck001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistrot L'estrapade bekeken, bekeken ook

 

In Bistrot L'estrapade geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding