Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (989)
Beoordelingen filteren
989 resultaten
Waardering van reizigers
624
290
55
10
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
624
290
55
10
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 989 beoordelingen
Beoordeeld op 28 december 2016

Centraler in Parijs kan je niet logeren. Vlak bij de metro ligt dit hotel met mooi en origineel ingerichte kamers. Prima ontbijt en leuk zwembad om effe te relaxen na een dagje Parijs verkennen. Pas op, nachtportier spreekt Nederlands :-)

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank florisv238
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lyric-Hotel-Team, Gérant van Lyric Hotel Paris, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2017
Google-vertaling

Dear Floris,

Thank you very much for your great comment about our hotel. We are happy to know thaht you had a pleasant time with us. We hope to have the pleasure of wlecoming you back in our hotel.

Best Regards,
Lyric Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2016

Heel mooi hotel, kleine kamer, maar wel heel netjes, vooral de verlichting in de badkamer was erg leuk. Is erg fijn gelegen, parkeergarage in de buurt, maar niet voor de deur. Personeel netjes en gastvrij.

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Eefje B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lyric-Hotel-Team, Gérant van Lyric Hotel Paris, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you so much for your feed back. We are so happy that you fully enjoyed your stay with us. Our staff will be delighted to receive your compliments. We are pleased that your journey with us from the booking to the check-out was a nice experience.
We hope to have the pleasure to welcome you back in our hotel during your next stay to Paris.

Best Regards,
Lyric Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 december 2015

Kamertip: Kamers aan de straatkant. Wij hadden 206, klein maar prima.
Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Lyric-Hotel-Team, Gérant van Lyric Hotel Paris, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 20 juli 2015 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel, goede service en prima kwaliteit kamer (ook geen stadsherrie en goed werkende airco), lekkere bedden, ruim ontbijt. Locatie is perfect, in rustige straat, met om de hoek het levendige Opera kwartier. Goede en gezellige restaurants in directe omgeving en metro quatre septembre op 50m. Zwembad, sauna en stoomcabine zijn heerlijk na een dag Parijs. Tip, boek direct bij hotel voor beste deal!

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank Detmer K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lyric-Hotel-Team, Gérant van Lyric Hotel Paris, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2015
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you so much for your amazing review of your stay. We are very cheerful to read that your stay went as you wished!

We are looking forward to welcoming you again soon.

Kindest regards,
Lyric Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2015

Waren er reeds augustus 2014. En nu terug omdat het hotel zoveel te bieden heeft! Schitterende kamer,bed en douche. Echt af. Schitterende uitvalsbasis. Ja een topper!
In het verlengde van de straat little Tokio prima en lekker genieten in de Higuma.
WiFi niet echt top maar OK.

Datum van verblijf: januari 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank MiekeD866
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lyric-Hotel-Team, Gérant van Lyric Hotel Paris, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2015
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you so much for your incredibly nice review! We are so grateful to read that you came back to our Hotel and that you liked your second stay also.

We cannot wait to welcome you again soon.

Kind regards,
Lyric Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken