Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Great spot, would do again”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Living Room
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Living Room
Living Room Living Room
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Living Room
Living Room
Living Room
Living Room
View
Dining Room
Dining Room
Dining Room
Dining Room
Kitchen
Kitchen
Kitchen
The Master Bedroom
The Master Bedroom
The Master Bedroom
The Master Bedroom
The Queen Bedroom
The Queen Bedroom
The Queen Bedroom
The Mezzanine
The Mezzanine
Bathroom
Bathroom
Toilet
Toilet
Entrance
Stairs
Hallways
Entrance
Facade
Street
Street
Vista al exterior
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Parijs, Ile-de-France

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 36 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
471ronl
Chesapeake, Virginia
2 beoordelingen
Beoordeeld op 1 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Denise C
Seattle, Washington
2 beoordelingen
Beoordeeld op 29 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sam K
London
Niveau 4 bijdrager
20 beoordelingen
15 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 74 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 maart 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John M
2 beoordelingen
Beoordeeld op 16 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
slmtbsb
Halifax, Canada
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 september 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
4
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dennis H
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 juni 2015 voor een verblijf in juni 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The spacious, clean flat and being high up looking out over the rooftops
Minpunten: 100 steps up !
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sonia P
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
Beoordeeld op 22 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen