Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima, maar niet bijzonder”
Beoordeling van Comme au Vietnam

Comme au Vietnam
Geclassificeerd als nr. 1.479 van 18.806 Restaurants in Parijs
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 29
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: 17th Arr. - Gobelins
7 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was prima, maar niet heel bijzonder. Het restaurant was erg druk en niet heel sfeervol. De porties waren groot.

Datum van bezoek: augustus 2021
2  Bedank Li3n26
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (783)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 783 beoordelingen

11 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Al een paar keer gegeten en altijd lekker!
Het interieur is hedendaags en proper.( in tegenstelling tot andere restaurants id buurt). Eet smakelijk!

Datum van bezoek: oktober 2019
1  Bedank nicodeletter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2017 beoordeeld

De ligging is voor toeristen niet ideaal, tenzij je in de wat goedkopere wijk op hotel zit. De kaart is niet bijzonder uitgebreid, maar je vindt toch voldoende variatie voor verschillende smaken. Wat je krijgt is bijzonder lekker en vaak origineel. De bediening is gemoedelijk, maar ook snel en vriendelijk. Je zit een beetje krap, maar dat kan amper een minpunt genoemd worden, als je de zeer democratische prijzen ziet voor deze kwaliteit. Als we in de buurt zijn, staat dit opnieuw op de lijst.
Ook pluspunt: in tegenstelling tot op bepaalde toeristische hotspots is het in deze wijk minder evident nog laat een tafel te vinden. In de Comme au Vietnam bleek het geen probleem (en ook de reden dat wij hier aan waaiden) om na 21u30 nog aan te schuiven.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank VvCity
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2017 beoordeeld

Bijzonder lekker oosters eten op een andere manier dan we in Nederland gewend zijn.
Heerlijk eten in een rustiger deel van Parijs, vlakbij het quartier Chinoise en goed bereikbaar per Metro.

Datum van bezoek: maart 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bert v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was een van de beste Pho die wij ooit hebben gegeten! Het personeel was uitermate vriendelijk en wij komen zeker terug als we in Parijs zijn! De soep zat boordevol smaak en was super snel klaar. Alsook de wijn was top!

Datum van bezoek: februari 2017
Bedank DanielD11174
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Comme au Vietnam bekeken, bekeken ook

Parijs, Ile-de-France
Parijs, Ile-de-France
 
Parijs, Ile-de-France
Parijs, Ile-de-France
 

In Comme au Vietnam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.