Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Jack's Hotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 128
US$ 99
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Novotel Paris Centre Gare Montparnasse(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 222
US$ 180
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 111
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 41% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 41% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 187 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Fred Hotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 250
US$ 205
Booking.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 127
US$ 115
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Villa Brunel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 167
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Hotel de France Invalides(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 178
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 215
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 430
US$ 394
HotelsClick
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (1.253)
Beoordelingen filteren
1.253 resultaten
Waardering van reizigers
156
558
335
119
85
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
156
558
335
119
85
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.253 beoordelingen
27 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super mooie grote kamer. Net personeel en goed ontbijt. Hotel ligt in multi culturele buurt wat voor ons veilig aanvoelde. Zijn de markt voor ons hotel op geweest wat erg leuk en gezellig was.
Kamer is mooi, schoon en heeft veel extras die je erbij krijgt. Koffie thee water zelfs koekjes!

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Liselot c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerome SANCHEZ D, Directeur général van Novotel Suites Paris Montreuil Vincennes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2017
Google-vertaling

Waouh!
A big big big Thank you :)
Jérôme SANCHEZ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel was prima. Markt voor de deur doet het hotel niet goed. Veel herrie en rotzooi hiervan. Verder voelt de buurt wel veilig aan, ook al lijkt dit niet zo. Hotel was wel netjes, kamers schoon en ruim. Wij hebben geen ontbijt erbij genomen aangezien dit 15 euro per man per nacht zou kosten, om de hoek zit een grote Carrefour die van maandag tot zaterdag open is en waar je heerlijke broodjes kan halen. Pluspunt: metrostation op minuutje of 10 lopen.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Birthe K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerome SANCHEZ D, Directeur général van Novotel Suites Paris Montreuil Vincennes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2017
Google-vertaling

Thanks a lot for your review.
When are you coming back? :)
Best regards, Jérôme SANCHEZ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2017 beoordeeld

Dit hotel was uitgeleefd en verslonst. Prijs/Kwaliteit verhouding was ver te zoeken voor de prijs die je betaald verwacht je dat het in orde is. Op de foto`s ziet het er allemaal heel goed uit, maar in deze Novotel was het een teleurstelling De wc liep niet goed door, de gordijnen waren groezelig en er zaten brandgaten in het tapijt, de benedenhal was slordig, de receptie was ongeduldig en onvriendelijk.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank 140suzanne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerome SANCHEZ D, Directeur général van Novotel Suites Paris Montreuil Vincennes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juni 2017
Google-vertaling

Dear guest,
We are so sorry to read your review.
For your next stay do not hesitate to ask with the managers.
Best regards,
Jérôme SANCHEZ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2017 beoordeeld

Dit hotel straalt de typische Novotel Suite sfeer uit. Typisch voor deze hotels is de stijl van de receptie/ontbijtruimte/bar. Het is een modern ogende ruimte. De grote en ruime suites zijn zeer comfortabel en ideaal voor gezinnen met 1 of 2 kinderen. Apart toilet, badkamer met apart bad en douche zijn zeker een pluspunt. Er is een microgolfoven en klein spoelbakje, ijskastje en een tafel waar je kan aan eten. Je brengt best wel zelf borden en bestek mee, want dat is niet voorzien. Het hotel ligt op 5 minuutjes wandelen van de Carrefour en de metro is op 10 minuutjes wandelen. Je auto kan je voor slechts 15 euro per dag veilig parkeren in de ondergrondse en afgesloten parking van het hotel (bereikbaar via een zijstraat). Hoewel het hotel vlak aan de drukke Péripherique ligt, heb je absoluut geen hinder van lawaai. Het ontbijt is goed, maar er zijn geen warme gerechten. Je kan enkel een eitje koken. Dit is altijd zo in de Novotel Suites waar we al geweest zijn. Alleen jammer dat de bordjes voor het ontbijt kartonnen bordjes zijn. In de buurt van het hotel is er wel niets te zien en je neemt dan ook best de metro naar de binnenstad. Met de RER (aansluiting in Nation, 3 haltes van het hotel) kom je ook gemakkelijk in Disneyland. Dit hotel is zeker aan te raden voor wie met de auto komt, omdat je deze daar veilig kan parkeren en de stad zelf met de metro kan verkennen. Parijs met de auto verkennen is in elk geval niet aangeraden tenzij je graag in de file staat en uren naar een parkeerplaatsje wil zoeken.

  • Verbleef: februari 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank francisgh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerome SANCHEZ D, Directeur général van Novotel Suites Paris Montreuil Vincennes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 maart 2017
Google-vertaling

Dear guest,
Thanks a lot for your good review.
Your parisian home will welcome youb agaain with pleasure.
Best regards,
Jérôme SANCHEZ

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2017 beoordeeld

Wij waren hier met z'n 4-en, 2 volwassenen en 2 kinderen 8 en 13 jaar. Kinderen tot 16 jaar slapen en ontbijten gratis, bijkomend voordeel toch?! Ideaal vonden wij de ondergrondse garage. Buurt is misschien niet top, maar we hebben daar geen last van gehad. Had iets gelezen over een karig ontbijt, maar wij waren meer dan tevreden over het ontbijt. Heel veel keuze. Personeel was heel klantvriendelijk en de kamers waren schoon en ruim. Fantastische bedden !!! Onze kinderen willen dolgraag weer naar dit hotel terug. top !!

  • Verbleef: mei 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Geja S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jerome SANCHEZ D, Directeur général van Novotel Suites Paris Montreuil Vincennes, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 januari 2017
Google-vertaling

Tanks a lot for your good review.
We hope having the pleasure to see you again.
Do not forget to book in advance on novotel.com.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken