Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Novotel Paris Centre Gare Montparnasse(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 191
US$ 180
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Villa Brunel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 256
US$ 97
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 246
US$ 199
Booking.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 136
US$ 115
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Palais de Chaillot(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 165
US$ 139
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Jack's Hotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 115
US$ 96
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Hotel de France Invalides(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 189
US$ 184
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 183
US$ 149
HolidayInn.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 172 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Gratis annuleren tot 04/08
US$ 303
US$ 208
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 491
US$ 331
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (891)
Beoordelingen filteren
891 resultaten
Waardering van reizigers
468
328
72
15
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
468
328
72
15
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 891 beoordelingen
19 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk klein hotel. Badkamet leuk met led. Heerlijk bubbelbad. Kamer zelf wat klein en weinig bergruimte. Ontbijt niet veel bijzonder...gekookte eieren koud. 1e dag onbijt op de kamer tegen 3 euro pp meer. Vooral niet doen. 1 bakje koffie ipv een kannetje. Hotel wel leuk achter de winkels. Via booking geboekt(185)....goedkoper dan de prijs via het hotel ( 385) .

Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
Bedank Yvonne E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met mijn vriendin hier geweest en wat een leuk en mooi hotel, het personeel is heel vriendelijk en helpt je met alles als je wat nodig hebt of ergens naar op zoek bent.

Ook is de buurt van het hotel ideaal, je hebt alles in de buurt van een winkelcentrum tot leuke markten en natuurlijk een wasserette om de eigen was te doen.

Verbleef: januari 2016, reisde met een partner
Bedank M8998
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Directeur D, Responsable réception van Platine Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2016
Google-vertaling

Dear Milan

We would like to thank you for having taken time to review our hotel and for your nice critic !

It was a pleasure receiving you and we hope you will come back visiting us.

Best regards

Pierre-Louis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2015 beoordeeld

Een absolute aanrader als je enkele dagen in Parijs verblijft. De kamer is mooi en proper, het hotelpersoneel is erg behulpzaam. Hotel Platine heeft een mooie wellness, enige nadeel is dat er geen rustruimte in de wellness zelf is.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Valerie D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Directeur D, Responsable réception van Platine Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2015

Geachte Valérie;

Wij danken u voor die tijd uw ervaringen delen(experiment) en we zijn blij dat u gewaardeerd (geschatte) onze service(dienst).
Onze spa kan worden geprivatiseerd voor de klanten die dat wensen (20€ per persoon(door niemand) per uur)

Wachten op de lust om te zien(te herzien) u.

Vrolijk
Pierre-Louis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2015 beoordeeld

Heel mooi modern hotel bekleed met Marilyn Monroe-thema.
Kamer had alles wat we nodig hadden (airco, tv, kluisje) bed lag comfortabel.
Badkamer had mooie verlichting, wat het erg aangenaam maakte om te douchen.
Ontbijt was voldoende.
Hele vriendelijke service van de balie-medewerkers.
Hotel Platine heeft ook een super locatie, dicht aan de Eiffeltoren en aan de overkant ligt er een grote winkelcentrum, Beaugrenelle.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Mrl2203
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Directeur D, Responsable réception van Platine Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2015

Geachte mevrouw;

We waren benieuwd naar bedankt voor gekozen het platinum Hotel.
We zijn blij dat uw verblijf wordt u regende.

We wachten op de lust om te zien(te herzien) u opnieuw.

Vrolijk
Pierre-Louis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2015 beoordeeld

We zijn vorige jaar een weekendje naar Parijs gegaan voor mijn verjaardag. Ik ben iemand die steeds zoekt naar kleine en gezellige hotels.
Hotel platine was dit zeker.
Heel goed onthaald geweest ook de honesty bar is een leuk concept. Het ligt ook rustig maar veel in de buurt te doen en dicht tegen de Eiffeltoren.
Wij namen vandaaruit vaak de batobus of gingen gewoon te voet.

Het ontbijt was voldoende en uitgebreid. Ook het ontbijt op de kamer was leuk om te doen.
Het welness gedeelde was klein maar gezellig.

Wat ik vooral leuk vond was de ledlichtjes in de douche. Heel gezellig en creert onmiddellijk een romantische athmosfeer.

Ik wil zeker nog eens terug!!

  • Verbleef: mei 2014, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Evelyn S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Directeur D, Responsable réception van Platine Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 april 2015

Lieve Evelyn ,

Wij danken u voor het kiezen van de Platinum Hotel en voor het nemen van de tijd om deze prachtige recensie te schrijven.
Wij verheugen ons op uw komst .

Hartelijk
Pierre-Louis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken