Volledig restitueerbaar voor 09-06-23
Vio.com
Official SiteUS$ 151
Lol.travelUS$ 205
Beoordeeld op 20 juni 2022 via mobiele applicatie

Zeer plezierig hotel in een rustige straat. Vriendelijk personeel en gratis water en frisdrank in de minibar en in de hal.
Metrostation Rome is zeer dichtbij en vanaf daar kun je direct met de metro naar Gare du Nord. Verder zit je dicht bij Batignolles een wijk met heel veel leuke restaurantjes.

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 5 mei 2022

2 nachten in dit hotel verbleven.
Kamers zijn compact maar voorzien van alles wat nodig is. Gratis minibar en drankjes en versnaperingen vanaf 14 uur zijn super!
Ontbijt was niet waanzinnig maar prima te doen. Er is zoveel in de buurt dat je ook elders iets kan nuttigen.
Erg vriendelijk personeel, niets op aan te merken.
Het enige minpunt vond ik dat de airco niet werkzaam was. Blijkbaar pas vanaf 15 mei?! En met een kamer op de bovenste etage is het best warm en niet heel behaaglijk om in te slapen.

Datum van verblijf: mei 2022
Stéphanie PAUTUT, Directeur général van Hotel Astoria - Astotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2022

Dear Vera V,

Thank you very much for taking the time to leave a review. Our staff works hard to make every stay as enjoyable as possible.

The temperatures in Paris fluctuate greatly during the spring and so we sometimes get caught off guard when switching between heating and our air condition system. Do not hesitate to contact the staff during your stay so that they may try to find a solution (cooler rooms, additional fans, etc).

Please note that as of posting this answer our air condition system has already been turned on.

We hope to welcome you again very soon at the Hotel Astoria - Astotel.
Stéphanie Pautut - Director

Beoordeeld op 7 september 2021

Wij hebben een heel prettig verblijf gehad. Het hotel is goed bereikbaar met de metro en de kamer was mooi en schoon. De gratis minibar en drankjes bij de receptie vanaf 14:00 uur waren erg fijn na een lange dag in Parijs. Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 26 december 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel voor een redelijke prijs. Voornamelijk de locatie is super omdat het in de buurt erg rustig is maar je toch overal zo bent. Het ontbijt is eenvoudig maar goed en werd leuk verzorgd door de vrolijke Tej.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 14 oktober 2018 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier twee nachten. Het hotel ligt op een half uurtje wandelen van station Paris Nord. Er is een voldoende uitgebreid ontbijt aanwezig, met eieren en spek, kaas en charcuterie, zoetigheden, yoghurt en kaas. De kamers zijn voldoende groot, ook de badkamer en zihn proper. Op de kamer mag je gratis frisdrank uit de minibar nemen en ook de middag staan in de ontbijtruimte gratis frisdrank, koffie, thee en koekjes en snoep ter beschikking. We vinden dit hotel zeker aan te bevelen om terug te keren.

Datum van verblijf: oktober 2018