Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Libertel Gare du Nord Suede
Hotels in de buurt
Jack's Hotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 171
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 255
US$ 208
Booking.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Hotel Astoria - Astotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 161
US$ 156
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Hotel Palais de Chaillot(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 212
US$ 171
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Villa Brunel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 181
US$ 135
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Fred Hotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 150
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 227
US$ 207
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel de France Invalides(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 193
US$ 183
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 152
US$ 125
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
US$ 458
US$ 371
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (805)
Beoordelingen filteren
805 resultaten
Waardering van reizigers
227
397
118
37
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
227
397
118
37
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 805 beoordelingen
9 februari 2017 beoordeeld

Mooie kamer voor een goede prijs. Kamer was niet groot maar om er alleen te slapen en douchen ruim voldoende. Goede kofferservice voor de uren waarop je geen beschikking hebt over de kamer. Kwamen op dinsdagmorgen met de Thalys en zijn donderdagavond weer terug gegaan. Goede loopafstand van het station. Hebben daardoor 3 volle dagen bezienswaardigheden in Parijs kunnen zien. Prima WiFi.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Grea V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2016 beoordeeld

Afgelopen september 4 nachten geslapen in het Libertel hotel bij Gare du Nord. Prima kamer, goed bed en de badkamer is voorzien van alles. Wel een klein lek vanuit de douche dus de vloer was wel regelmatig een nat. De dames bij het ontbijt zijn wel tergend langzaam, sloffend de kopjes aanvullen en vaak waren dingen niet aangevuld. De onvrede droop van hun gezichten!!

Voor een romantisch weekendje weg zou ik niet bij Gare du Nord in de buurt overnachten want het is niet de gezelligste buurt in Parijs. Qua prijs is het hotel wel erg prima en voor een zakenreis helemaal goed!

  • Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Anoniem1231
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is niet heel luxe maar de locatie is perfect als je aankomt en weer vertrekt met de Thalys. Bed sliep zeer goed en alles was netjes. De minibar was een beetje karig, stond één flesje water in maar verder was er wel koffie en thee.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank Ralph v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pierre B, Directeur général van Libertel Gare du Nord Suede, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 september 2016

Dank u voor het kiezen van ons hotel voor uw verblijf in Parijs.
Het is inderdaad een spel gemiddeld hotel en we hebben een mini-bar. Refrégérateurs alleen in bepaalde kamers.
Een flesje water wordt aangeboden aan onze al onze klanten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Praktisch ingerichte 3 persoonskamer. Wat je nodig bent is er. Goede prijs/ kwaliteit. Fantastische lokatie. Wifi prima. In de buurt genoeg restaurants en loopafstand station. Baliemedewerkster zeer behulpzaam. Bedden goed. Ontbijt kan ik me helaas niet meer herinneren. Prima hotel als je met de trein komt. ( auto kun je er niet kwijt)

Verbleef: september 2015, reisde met familie
Bedank Monique d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen week 3 nachten geweest. Perfecte ligging zo'n 5 minuten lopen van Gare du Nord. We waren er om 12.15 en konden direct op onze kamer. Bij boeking aangegeven indien mogelijk zo hoog mogelijk we waren nl benieuwd naar het "panoramisch" uitzicht. De kamer was klein maar schoon en toen we de deuren naar het balkon openden keken we recht op de Eiffeltoren. Links de tour montparnas en rechts de sacre coeur echt GEWELDIG niets gelogen over dit panoramisch uitzicht wij waren dik tevreden. Ontbijt goed voor Franse begrippen voor klein hotel genoeg keuze niets op aan te merken. Personeel vriendelijk. Wij komen zeker nog eens terug. Bijgevoegd foto's van het uitzicht.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank Patricia L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken