Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Palais de Chaillot(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 139
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Jack's Hotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 130
US$ 106
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 111
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 130 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 249
US$ 204
Booking.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 129
US$ 115
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Fred Hotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel de France Invalides(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 177
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Villa Brunel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 215
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 403
US$ 394
HotelsClick
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (606)
Beoordelingen filteren
606 resultaten
Waardering van reizigers
197
304
66
27
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
197
304
66
27
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 606 beoordelingen
5 mei 2016 beoordeeld

  • Verbleef: mei 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Charlotte J, Directeur général van Best Western Premier Opera Opal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 mei 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
6 april 2016 beoordeeld

Ook dit jaar kozen wij weer voor dit hotel: vanwege de keurige, schone kamer, de centrale ligging en de vriendelijke staf.
Deze keer hebben wij gebruik gemaakt van het ontbijt in het hotel. Het ontbijtbuffet biedt een ruime keuze voor alle nationaliteiten.

  • Verbleef: april 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Heijden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlotte J, Directeur général van Best Western Premier Opera Opal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 april 2016
Google-vertaling

Dear Heijden,
The whole team joins me to thank you for taking the time to share your comments on Tripadvisor.
We are situated between the Place de la Madeleine and the Department stores and you have easy acces to several sights either by walking, metro or bus.
We are happy that you have enjoyed your stay and we are looking forward to welcmoing you here again,
Best regards
Charlotte Jensen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Schoon hotel op een goede locatie, enige minpunten zijn de kleine lift waar je lang op moet wachten en een veel te duur ontbijt wat ze aanbieden. Ook de minibar prijzen waren komisch 5 euro voor je blikje cola of klein flesje water. Verder nette kamer.

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank Raska_H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlotte J, Directeur général van Best Western Premier Opera Opal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for taking the time to leave a comment on your recent stay.
In the hotel we have 33 rooms and you have acces to the rooms either by the lift, or stairs and as well you have a fire escape stairs. As we have one lift in rush hour you might have to wait a little.
All my apologies. Our minibar is an extra service therefore you find it expensive.
I hope to be able to welcome you again,
Best regards
Charlotte Jensen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 maart 2015 beoordeeld

Een Best Western hotel in de categorie 3 sterren heeft een constante kwaliteit: kamer is keurig en schoon met ijskastje en gratis wifi, personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zoals wel vaker, is de ontbijtruimte in de kelder zonder daglicht. Onze kamer lag op de 5e etage aan de Rue Tronchet, maar wij hadden geen last van stadslawaai.

  • Verbleef: maart 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Heijden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Charlotte J, Directeur général van Best Western Premier Opera Opal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 maart 2015
Google-vertaling

Dear Mr Heijden,
Than you for taking time to write a feedback on our hotel.
Our 33 rooms are all sound proofed with double glaced windows.
Our deluxe and superior rooms are all overlooking Rue Tronchet or Rue Castelliane, whereas our classic rooms are overlooking the inside courtyard.
Should you need any further information on our room types or services, please feel free to contact us directly at : opal@book-inn-france.com,
Have a very nice day,
Best regards
Charlotte Jensen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
21 augustus 2011 beoordeeld

In dit hotel verbleven in maart 2011 voor de verjaardag van een vrienden en was er dol op.
Brandschoon, vriendelijk personeel en uitstekende vervoersverbindingen.
De kamers zijn aan de kleine kant maar wij waren hier voor 3 nachten en het deert ons niet.
I

Bedank Glotro25
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken