Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gevonden!! Een Hilton hotel met een ziel en karakter.”
Beoordeling van Hilton Paris Opera

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
Hilton Paris Opera
Beoordeeld als nr. 297 van 1.809 hotels in Parijs
Certificaat van uitmuntendheid
5 mei 2017 beoordeeld

Wat een ervaring in het hart van Parijs. Hilton met passie.
We werden hartelijk verwelkomt door het team. Zeer mooi gerenoveerd hotel, prachtige lobby/bar.
De kamers zijn eigentijds, niet al te groot maar comfortabel met een ruime badkamer met grote regendouche. Goeie bedden. De kamers aan de achterkant zijn rustig.
Het ontbijt was zeer goed, veel keuze, vers fruitsap en een vers gebakken eitje werd aan tafel geserveerd, klasse.
Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De general manager Sofia Vandaele een Vlaamse met pit die weet hoe een hotel van dit kaliber te runnen, pure klasse!
Een echte aanrader in hartje Parijs voor een redelijke prijs, zeker naar Parijse normen. Niet twijfelen, doen!

Kamertip: Vraag om een rustige kamer aan de achterkant.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Belgiantravellover
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hiltonparisopera, Guest Relations Department van Hilton Paris Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2017
Google-vertaling

Dear Belgiantravellover,

What an amazing review! Thank you so much for sharing your impressions and for giving us a 5 circle rating.

Your satisfaction is really an encouragement to make sure that our guests have an unforgettable stay and have the feeling like coming home.

Rest assured it had been shared with our teams and with our General Manager, Ms. Sofia Vandaele. Our guests satisfaction is our biggest reward so thank you very much for sharing your experience.

It was a real pleasure having you with us and we hope to welcome you back soon in your new Parisian home.

My very best regards,

Lauriane Roux
Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.926)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

13 - 19 van 1.926 beoordelingen

3 maart 2017 beoordeeld

Wat een prachtig hotel is dit, midden in Parijs. Wanneer je arriveert wordt je voertuig door de valet-parking geparkeerd. Je wordt hartelijk ontvangen, bagage wordt aangenomen en naar de kamer gebracht. Het eten is heerlijk en er is een comfortabele Executive Lounge. Wij gingen lopend Parijs in. Mooie kamer, groot, prachtig interieur. Wij komen zeker terug.

Kamertip: Aan de binnenzijde kijk je uit op de binnenplaats van het hotel. Dat uitzicht is niet zo mooi. Ramen ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Februari, 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank KFSL35
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2017 beoordeeld

Mooi hotel, mooie ruime kamers, rustig, heel vriendelijke ontvangst en service.
Het hotel ligt centraal op wandelafstand van de Opéra, Madelaine,
Place Vendôme enz...
Ook een aanrader voor zakenmensen, in bepaalde kamers heb je een bureel.

  • Verbleef: Februari, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
1  Bedank Filip D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel is super. Prachtige ligging. Mooie, nette en ruime kamer. Zachte lakens en een prachtige badkamer. Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Meertaligheid. Fantastisch ontbijt. Een echte aanrader.

Verbleef: Februari, 2017, reisde met een partner
1  Bedank cd2911
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2017 beoordeeld

Top, mooi, proper, zeer goede service, vriendelijk personeel. Zeer goede uitvalsbasis om parijs te voet of met metro te verkennen! Prachtig salon om een drankje te benuttigen. Wij vervaarden dit hotel als een goede belevenis;

  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
1  Bedank 933fredericv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hiltonparisopera, Duty Manager van Hilton Paris Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 februari 2017
Google-vertaling

Thank you very much 933fredericv,

So glad to hear that you had a great experience at the Hilton Paris Opera!

On behalf of the entire team, I would like to thank you for your lovely comments with regards of the services offered by the Staff!

Wish to welcome you back in the not too distant future!

Best regards,

Jaklin Crosby
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 januari 2017 beoordeeld

We hebben een super ervaring gehad in dit hotel, mooie kamers, zeer netjes, uitstekende douche! Supervriendelijk personeel en beschouwen iedere klant hetzelfde. Locatie superdicht bij de winkelstraat en metro.

  • Verbleef: Januari, 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
1  Bedank 8jillv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hiltonparisopera, Duty Manager van Hilton Paris Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 februari 2017
Google-vertaling

Merci 8jillv,

So glad to read that you had such a wonderful experiences while under our care. It is truly a great encouragement to us in making every stay an especial and memorable one!

We look forward to welcoming you to your new Parisian home!

Jaklin Crosby
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 januari 2017 beoordeeld

Dit hotel heeft een prachtige bar waar je heerlijk een cocktail kunt drinken. Wij hadden een Deluxe kamer op de tweede verdieping aan de straatkant, maar het hotel is zodanig geisoleerd dat wij daar nauwelijks wat van hoorden. Geweldige bedden, fijne warme badkamer. Het ontbijt was zeer uitgebreid met veel huisgemaakte producten. Verder vriendelijk en hulpvaardig personeel. Wij komen nog een keer!

  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank annemieke_de_graaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hiltonparisopera, Duty Manager van Hilton Paris Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 januari 2017
Google-vertaling

Dear annemieke_de_graaf,

Thank you for your great review!

We are glad to hear you enjoyed your stay with us. An special thank you for your nice comments with regards of our teams service delivery. Our guests satisfaction is our biggest reward so thank you very much for sharing your experience.

Best regards,

Jaklin Crosby
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Parijs bekeken
Hyatt Paris Madeleine
nr. 261 van 1.809 in Parijs
1.216 beoordelingen
Opéra / Bourse
InterContinental Paris Le Grand
Opéra / Bourse
Paris Marriott Opera Ambassador Hotel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Hotel WO - Wilson Opera
nr. 58 van 1.809 in Parijs
1.604 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hilton Paris Opera geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hilton Paris Opera

Adres: 108 Rue Saint-Lazare, 75008 Parijs, Frankrijk (Voorheen Concorde Opera Paris)
Telefoonnummer:
Locatie: Frankrijk > Ile-de-France > Parijs
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 192 romantisch hotel in Parijs
Nr. 201 luxe hotel in Parijs
Nr. 398 zakenhotel in Parijs
Prijsklasse: € 247 - € 409 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Hilton Paris Opera 4*
Aantal kamers: 268
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, Ctrip TA, TripOnline SA, Agoda, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Hilton Paris Opera met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Concorde Opera Paris Hotel Paris
Concorde Saint Lazare Hotel
Concorde St Lazare
Hotel Concorde Saint Lazare

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding