Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Palais de Chaillot(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 186
US$ 136
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
US$ 249
US$ 204
Booking.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Jack's Hotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 128
US$ 106
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 111
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 27% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 27% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 152 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel de France Invalides(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 177
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Fred Hotel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 127
US$ 115
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Villa Brunel(Parijs)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 215
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 403
US$ 394
HotelsClick
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (2.108)
Beoordelingen filteren
2.108 resultaten
Waardering van reizigers
1.214
534
191
108
61
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.214
534
191
108
61
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 2.108 beoordelingen
3 maart 2017 beoordeeld

Wat een prachtig hotel is dit, midden in Parijs. Wanneer je arriveert wordt je voertuig door de valet-parking geparkeerd. Je wordt hartelijk ontvangen, bagage wordt aangenomen en naar de kamer gebracht. Het eten is heerlijk en er is een comfortabele Executive Lounge. Wij gingen lopend Parijs in. Mooie kamer, groot, prachtig interieur. Wij komen zeker terug.

Kamertip: Aan de binnenzijde kijk je uit op de binnenplaats van het hotel. Dat uitzicht is niet zo mooi. Ramen zitten ook dicht met beveiliging.
  • Verbleef: februari 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank KFSL35
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2017 beoordeeld

Mooi hotel, mooie ruime kamers, rustig, heel vriendelijke ontvangst en service.
Het hotel ligt centraal op wandelafstand van de Opéra, Madelaine,
Place Vendôme enz...
Ook een aanrader voor zakenmensen, in bepaalde kamers heb je een bureel.

  • Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
1  Bedank Filip D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel is super. Prachtige ligging. Mooie, nette en ruime kamer. Zachte lakens en een prachtige badkamer. Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Meertaligheid. Fantastisch ontbijt. Een echte aanrader.

Verbleef: februari 2017, reisde met een partner
1  Bedank cd2911
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2017 beoordeeld

Top, mooi, proper, zeer goede service, vriendelijk personeel. Zeer goede uitvalsbasis om parijs te voet of met metro te verkennen! Prachtig salon om een drankje te benuttigen. Wij vervaarden dit hotel als een goede belevenis;

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
1  Bedank 933fredericv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hiltonparisopera, Duty Manager van Hilton Paris Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 februari 2017
Google-vertaling

Thank you very much 933fredericv,

So glad to hear that you had a great experience at the Hilton Paris Opera!

On behalf of the entire team, I would like to thank you for your lovely comments with regards of the services offered by the Staff!

Wish to welcome you back in the not too distant future!

Best regards,

Jaklin Crosby
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 januari 2017 beoordeeld

We hebben een super ervaring gehad in dit hotel, mooie kamers, zeer netjes, uitstekende douche! Supervriendelijk personeel en beschouwen iedere klant hetzelfde. Locatie superdicht bij de winkelstraat en metro.

  • Verbleef: januari 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
1  Bedank 8jillv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hiltonparisopera, Duty Manager van Hilton Paris Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 februari 2017
Google-vertaling

Merci 8jillv,

So glad to read that you had such a wonderful experiences while under our care. It is truly a great encouragement to us in making every stay an especial and memorable one!

We look forward to welcoming you to your new Parisian home!

Jaklin Crosby
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken