Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (842)
Beoordelingen filteren
842 resultaten
Waardering van reizigers
614
191
28
7
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
614
191
28
7
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 842 beoordelingen
Beoordeeld op 11 februari 2018 via mobiele applicatie

Het hotel ligt in een rustige straat met heel veel leuke restaurantjes die binnen een paar minuten lopen te bereiken zijn. Het dichtstbijzijnde metrostation ligt op 7 minuten lopen van het hotel. De hotelkamers zijn mooi en compleet ingericht. De badkamer is klein, maar volledig ingericht. De kamer heeft een apart toilet. Het ontbijt wordt in een mooie ruime zaal geserveerd. Zeer compleet en erg lekker. Zou er bij een volgend bezoek aan Parijs weer willen verblijven.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank johnooykaas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
L_Echiquier_Opera, Responsable réception van Hotel L'Echiquier Opera Paris MGallery by Sofitel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 februari 2018
Google-vertaling

Dear Johnooykaas,

Thank you for your nice review on our hotel!

Indeed our hotel is located in the center of Paris and within a few minutes of the nearest metro station.

We are glad to read that you have enjoyed our rooms, Paris has small rooms but we make everything to have all the furnitures you need!

Thank you again for sharing your experience and we are looking forward to welcoming you back soon,

Warm regards,

Constance De Vecchi,
Chef de Réception

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 januari 2018

Een erg goed hotel in het centrum van Parijs. Niet ver van de stations Nord en Est, alsook voor de dames van de grote winkels Lafayette en Printemps. Ook de rest van het centrum valt goed te belopen of je neemt bus 39 richting Champs Elysée op Boulevard Bonnes Nouvelles. Het hotel heeft een erg warme sfeer en het personeel is meer dan vriendelijk en gastvrij. De stijl is belle epoques in het restaurant (ook voor het ontbijt). Het ontbijt is heerlijk en uitgebreid.

Kamertip: Kamer aan de binnenzijde is erg rustig
Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank H s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2017

Rustig en toch centraal gelegen, tuusen Noordstation en Opéra Garnier, vlakbij Metro. Kamer en badkamer zeer verzorgd, zeer goede slaapkwaliteit. Ontbijt fantastisch met een zeer vriendelijke en attente bediening, Hassan en collega's bedankt. Dit is een 5de ster waard! De ganse namiddag is er thee/coffee time met gebak, aangeboden door hotel.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank michel b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2017

Een prachtig hotel met een mooie mix van oude en nieuwe designelementen. De mensen zijn erg gastvrij en vriendelijk. Het ontbijt is super. Zeer comfortabele bedden. Een hotel om U tegen te zeggen. En je kan je wagen gewoon aan de deur kwijt bij een valet dienst.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank denijs_van_killegem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2017 via mobiele applicatie

Mooi formule hotel Mgallery by Sofitel. Net gerenoveerd. Goede kamers. Uitstekend ontbijt. Persoonlijke service. Goede prijs. Dichtbij metro. Aan de rand van de Grands Boulevards. Prima bedden, geluidsdicht, goede bedden.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank ericpolman2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken