4 personen bekijken dit hotel
Official Site
TravelocityUS$ 389
AlgotelsUS$ 405
Beoordeeld op 6 mei 2022 via mobiele applicatie

Oase van rust op prima locatie. Fijne service, kleine maar nette en schone kamers. Parkeren voor de deur. Goed ontbijt en hele dag door open bar met frisdrank, water, koffie thee en lekkernijen. Ook welkom in zusterhotels om even te rusten/drinken tijdens bezoek stad. Al met al prima uitvalsbasis om Parijs te verkennen!

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 1 mei 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel om te verblijven voor een stedentrip naar Parijs. Personeel ontzettend vriendelijk en de binnentuin is prachtig!
De gratis hapjes en drankjes van 14.00-2.00 u zijn zeker een meerwaarde. Ontbijt prima!
We komen zeker terug. Een aanrader!

Kamertip: Auto geparkeerd in indigo parking Ternes. Vooraf gereserveerd en daardoor zeer betaalbaar.
Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 12 april 2022 via mobiele applicatie

Fijn en klein hotel in een fijne buurt. Alles ok. Toilet wel slecht verlicht en ontbijtzaal smorgens wat te klein voor het aantal gasten . Maar verder voor ons in Parijs echt wel top ! Leuke restaurants in de omgeving en goede uitvalsbasis om Parijs te verkennen!

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 18 maart 2022

Heerlijk hotel, niet te groot, mooie en goed uitgeruste kamers, parking mogelijk, zeer goede ligging in aangename Parijse buurt. Goed als uitvalspunt voor Parijs. Binnentuin. Heeft zowat alles wat je wil in een grote stad als Parijs. Aangename en rustige omgeving

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 25 februari 2022

Zeer vriendelijk en attent personeel, smaakvol ingericht, mooie rustige tuin, uitgebreid ontbijtbuffet.
De (superior-)kamer was uiterst comfortabel en voldoende groot.
Het vieruurtje (in buffetvorm) wordt, ook in hun andere hotels, gratis aangeboden.
Zeer persoonlijk contact met het personeel.

Kamertip: In Parijs zijn hotelkamers nogal klein, dus kies superior.
Datum van verblijf: februari 2022