Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.142)
Beoordelingen filteren
1.142 resultaten
Waardering van reizigers
900
179
36
17
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
900
179
36
17
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.142 beoordelingen
4 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De medewerkers doen zonder uitzondering allemaal hun best om je verblijf fantastisch te maken.

Erg goede kamers en overall een leuke ervaring. Dit is absoluut een aanrader waar ik nog vaak heen zal gaan.

Verbleef: september 2016
Bedank Debu2010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2015 beoordeeld

We verbleven in dit hotel einde november 2015, voor de tweede maal.

Uitstekende ligging: Saint-Germain (dicht bij Ile de France). Stijl: prachtig historisch gebouw. Superior kamer: ruim, prachtige balken en stijlvol ingericht. Prachtig salon met open haard. Fijn en professioneel personeel. Ontbijt was zeer gevarieerd (met een minpunt voor de kwaliteit van de koffie). Parking onder hotel te reserveren. Het hotel geeft een heel warm thuisgevoel. Dit excellente hotel behoort tot de top 100 van Parijs. Arthur Bax

Kamertip: De ruimte van de kamers kan sterk verschillen, afhankelijk van de prijs. Dus informeren naar aantal vierkante meters
  • Verbleef: november 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Arthur B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2015 beoordeeld

Hotel d'Aubusson al 8 keer bezocht en sinds de recentelijke restyling en de goede service is het steeds opnieuw thuis komen in Parijs.

Ligging:

Hotel d'Aubusson is gelegen in het 6é arrondissement en op een kleine kilometer afstand van het Louvre. Pont Neuf ligt op een halve straatlengte van je verwijderd. Een toplocatie om Parijs te verkennen. Best gebruik maken van metrolijnen 1 (Pont Neuf) en lijn 4 (Odeon). Beide liggen ongeveer even ver van het hotel.

Kamers:

Alle types hebben nu een ander design. De standaard kamers hebben een naar Parijse normen, iets ruimere indeling. De duurdere types (Grand Luxe) hebben een ruimere kamer van ca 35m2, een Jacuzzi en Nespresso koffieapparaat. (Deze worden elke dag opnieuw bijgevuld)
De duurdere kamers liggen ook meerendeel in de rustigere zijstraat Rue Christine, waar tevens ook de garage zich bevind. !Tip! Tijdens de maand augustus kan je hier gratis gebruik van maken, moest je zelf met de wagen komen.
Er is totaal geen geluidshinder, want de ramen zijn voorzien van een sas met opnieuw een dik raam, zodat elk geluid volledig is tegengehouden.

Ontbijt:

Een uitgebreid ontbijtbuffet, dat wat aan de kleine kant is. Als je net op een druk tijdstip komt, moet je soms wel even wachten alvorens de broodjes opnieuw worden geserveerd. Maar kwalitatief zeker in orde en voor ieder wel iets te vinden.

Kortom, een luxehotel met mooie, vernieuwde kamers. Gratis wifi in het hotel is ook een pluspunt. Een toplocatie en ideaal om Parijs te bezoeken.

  • Verbleef: januari 2015, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Shadow78
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend hotel met een goede ligging. De luxe kamers aan de binnenzijde zijn comfortabel maar klein. Zeer rustig gelegen. Goed uitgeruste badkamer met goede verlichting voor de dames.

Uitstekend ontbijt. Helaas geen restaurant. Dus rondzwerven in de buurt voor diner.

Hadden dit hotel gekozen voor de privé garage, maar bij aankomst bleek de Mont-charge defect waardoor garage niet toegankelijk. Verplicht uitwijken naar een openbare garage. Valet parking niet aanwezig, zodat we zelf het nodige moesten doen.

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank Willijanine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2015 beoordeeld

Fijn hotel hotel 4 sterren waard en zeer correcte kamers met alle luxe, onze kamer was spiksplinter nieuw en zeer mooi, wel wat klein maar dat is in hartje Parijs overal. Ontbijt wat super met alles er op en er aan wat je maar wil, parkeren onder het hotel mogelijk via een auto lift maar die was bij ons verblijf buiten gebruik helaas.

Kamertip: Vragen om vernieuwde kamers
  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Lordsandbentleys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken