Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi oud gebouw”

De Arc de Triomphe (Triomfboog)
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 13,86*
Vanaf
Zonder wachtrij: Arc de Triomphe inclusief ...
Geclassificeerd als nr. 14 van 2.263 dingen om te doen in Parijs
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Prijs: Ja
Aanbevolen duur van bezoek: minder dan 1 uur
8 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi oud gebouw wat moet je er van zeggen.
De gebouwen daar zijn mooi ook deze is de moeite waard om te zien .

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank heidepiek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (40.642)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

47 - 51 van 40.644 beoordelingen

4 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je online een kaartje koopt hoef je niet in de rij te wachten. Verder moet je door een security check en vervolgens heel wat trappen omhoog. Boven aangekomen draait er een interessante film over de achtergrond van de boog en is er een tentoonstelling met gevechtskostuums ten tijde van de eerste WO. Nog een klein aantal trappen omhoog en je hebt een mooi uitzicht over Parijs en de 12 straten die uitwaaien waaronder de Champs elysee.

Datum van activiteit: maart 2018
Bedank MariekeE_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Je moet wel goed ter been zijn om hem te betreden. Het zijn behoorlijk traptreden omhoog, maar het uitzicht is prachtig. Je ziet uiteraard de Eifeltoren, maar je hebt ook een prachtig uitzicht op de Champs Elysee. Voor kinderen tot 18 sowieso gratis.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank M3588AZdenniss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2018 beoordeeld

Een mooi monument aan het begin van de Champs Elysées. Perfect startpunt om te wandelen naar de Place de la Concorde...

Datum van activiteit: februari 2018
1  Bedank BartD1486
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
13 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een apart ding. Dus neem even de tijd te lezen wat het is en loop er even doorheen. Aan twee kanten heb je een tunnen zodat je onder de weg door kan lopen.

Datum van activiteit: februari 2018
1  Bedank miertjepolle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Arc de Triomphe (Triomfboog) bekeken, bekeken ook

Parijs, Ile-de-France
 

In De Arc de Triomphe (Triomfboog) geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding