Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Goed verzorgd, van alle gamakken voorzien en een ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Paris center sunny balcony

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Parijs, Ile-de-France

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Global097 ...
1 beoordeling
“Goed verzorgd, van alle gamakken voorzien en een centrale ligging”
5 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in februari 2020

Metro om de hoek. Veel bezienswaardigheden op loop afstand (Centre Pompidou). Restaurants, bars etc in de buurt. Aardige eigenaar. Schoon en ruim appartement met veel gemakken zoals wasmachine, droger, afwasmachine etc.. Wij hebben genoten (1 week). Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: februari 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bourbonp
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 oktober 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
J J
Poland
Niveau 6 bijdrager
94 beoordelingen
29 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 212 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 september 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: september 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarri4
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 september 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leedsmoo
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MelindaL1 ...
Perth, Australië
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John E
Sydney, Australië
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 9 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 jul 2019
Hello
Thanks for your feedback , and I appreciate that you had a good time in the apartment.
I agree for freezer that housekeeper forget to check it , usually people who stay short time don’t use it ... nevernind i will check that for the futur.
Concerning the chair it is a fact , that it is antiquity chairs ( so less confortable than modern ones but certainly not dirty) they were made in the 30’’ and were restored 5 years ago. I choose them for their design according to the wood of the apartment and the large table.

Thanks again for your feed back and all the best from PARIS.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen