Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (832)
Beoordelingen filteren
832 resultaten
Waardering van reizigers
282
399
110
33
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
282
399
110
33
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 832 beoordelingen
Beoordeeld op 15 september 2018

Heb zelden bij Accor een tragere of ongeitresseerde medewerkerbij de receptie meegemaakt.
Toen we graag een kop koffie wilden bestellen was er niemand bij de bar.
De receptie gevraagd en die belde zuchtend naar de bar waar na lange tijd iemand wilde weten wat we wilden.
We kregen 2 kopjes die de volgende morgen nog steeds op een tafel buiten stonden.
Het restaurant ishet ontbijt goed met veel keuze.
Het eitje moet de gast zelf koken in een frituurpan die zelf moet worden opgestart en als het water kookt de eieren er worden ingehangen en de zandloper wordt gekeerd.
Verder was het een aangenaam verblijf , jammer dat er weinig tot niets te beleven viel.

Kamertip: 120 is aangepast
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Louw N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pierre_Connan, Directeur général van Hôtel Ibis Styles Tours Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2018
Google-vertaling

Dear Louw N, I am sincerely sorry that you did not appreciate your experience at Ibis Styles Tours Sud. I apologize to my team if it does not react immediately to your request. We regularly welcome people with disabilities for which we have adapted the equipment. The egg cooker has the particularity of containing boiling water and to avoid any accident we prefer to assist you. I'm glad to read that you appreciate the rest of our services. Looking forward to welcoming you again, Sincerely Pierre CONNAN

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

Proper, vriendelijk onthaal en heerlijke bedden.
Badkamer aan de kleien kant. deftig ontbijt voor franse normen met zelfs vers fruitsap
Ruime parking en makkelijke verbinding met snelweg.
Ruim terras jammer dat het te koud was ...

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank verov413
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pierre_Connan, Directeur général van Hôtel Ibis Styles Tours Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2018
Google-vertaling

Dear Vero V,
Thank you for your return on the Ibis Styles Tours Sud. My team and I welcome your return and hope you will have the opportunity to come back when the weather is more favorable. You will enjoy a leisurely dinner after a dip in the pool. See you soon Pierre CONNAN

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2017

Dit is een uitstekend hotel voor een nacht als je op doorreis bent. Het zwembad is klein maar fijn. Het ontbijt is in buffet vorm en uitgebreid met vers! jus d'orange. In de buurt veel restaurants en een winkelcentrum met ook restaurants waar je lekker kan eten. Een aanrader!

Kamertip: ver van de lift
Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Soraya G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pierre_Connan, Directeur général van Hôtel Ibis Styles Tours Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2017

Hallo,

Ik wil u bedanken voor de tijd om uw tevredenheid uit te drukken.
Dank u voor al het team van de Ibis Styles Tours Sud, mijn team en ik zullen u graag weer verwelkomen.
In de tussentijd

Pierre Connan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2017

goed hotel voor een stop and go. dicht bij de afrit van de snelweg, maar in een omgeving van warenhuizen (grandes surfaces), afgelegen van het stadscentrum (auto noodzakelijk om te gaan). Vieze stoelen in de kamer die ze de eerste avond vervangen hebben en de avond nadien teruggeplaatst (duidelijk hotel voor mensen die maar één nacht slapen) Restaurant in hotel is wel aanvaardbaar. Prijs-kwaliteit van dit hotel is zeker té prijzig voor het comfort je krijgt. Voldoende parking. Ontbijtbuffet ok zolang je maar neemt hetgeen ze voorschotelen, geen extra's voor zien (zoals een spiegeleitje, of omelet met ham,...) wat nochtans zou mogen voor de prijs die ze vragen. Hotel is duidelijk voorzien voor dagtoeristen die slapen en doorreizen, die dus niet nauw letten op het geheel. Zeker niet aan te raden voor langer verblijf

Kamertip: kamer vragen met propere stoelen
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank geert l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pierre_Connan, Directeur général van Hôtel Ibis Styles Tours Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2017
Google-vertaling

Cher geert I,
Thank you for sharing your experience at the Ibis Styles Tours Sud and apologize if any of the chairs in your room were not clean, the necessity was made. As you have pointed out, we are close to the main motorways, which allows the many tourists that we welcome to quickly access the main sites to visit in Touraine. We offer a breakfast buffet, the price of which is included in the price of the room. We look forward to welcoming you again. Sincerely Pierre CONNAN

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2017 via mobiele applicatie

Basic hotel. Klein zwembad. Nodig aan vernieuwing toe. Wel niet slecht van eten en vriendelijk personeel. Een eindje weg van het centrum van tours. Ontbijt was heel basis maar lekker. Koffie was wel wat minder.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank caroline v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pierre_Connan, Directeur général van Hôtel Ibis Styles Tours Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2017
Google-vertaling

Dear Caroline v,
All my team and I would like to thank you for your return on the Ibis Stles Tours Sud. We are delighted to read that you enjoyed your stay and the restaurant.
I hope that we will have the opportunity to welcome you again on your next visit to Touraine. In hte meantime, Sincerely Pierre CONNAN

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken