Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eenvoudig maar prima”
Beoordeling van Chez Henri 2

Chez Henri 2
Geclassificeerd als nr. 8 van 29 Restaurants in Beaugency
Prijsklasse: US$ 13 - US$ 25
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was eenvoudig maar smaakte erg goed. En het werd erg snel gebracht. De dame die ons bediende was vriendelijk, wel jammer dat onze kennis van de Franse taal niet echt goed is en haar Engels niet echt van wereld klasse was. Maar goed, je zit in Frankrijk, wij moeten ons dan maar iets aanpassen :)

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Explorer207148
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (199)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 199 beoordelingen

12 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een slecht restaurant. Bediening was slecht en ook het eten was niet goed. Als je er wat van zegt wordt er niets mee gedaan. Echt een teleurstellende ervaring.
Alleen de wijn was goed, maar die kwam uit een fles!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank DeventerD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prijs kwaliteit in dit restaurant is zeer correct. Terras langs de straat is niet zo aangenaam. Streekgerechten.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank G B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2016 beoordeeld

Heel origineel en gezellig ingericht.Helaas was mijn steak ook de 2e keer niet gebakken zoals gevraagd en ik heb dit uiteindelijk ook niet moeten betalen, dus TOP service, al de rest was wel in orde.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Anne R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede maaltijden tegen schappelijke prijs. Maar verwacht geen top-specialiteiten. De gangen volgen elkaar inderdaad wel snel op.

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank Peter d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Chez Henri 2 bekeken, bekeken ook

 

In Chez Henri 2 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding