Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (698)
Beoordelingen filteren
698 resultaten
Waardering van reizigers
93
341
185
66
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
93
341
185
66
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 698 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2016 via mobiele applicatie

We hadden dit hotel geboekt om onderweg te overnachten. Kamer was goedkoop maar van binnen te klein, zeker met een baby bedje erin. Badkamer was basic maar voldeed wel. Verder was het hotel erg gehorig gedurende de hele avond, je kunt de mensen boven je bijna verstaan. Personeel was wel erg vriendelijk en het restaurant serveert prima eten.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank patrickdoubled
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DHIBIS, Directeur général van Ibis Amboise, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2016

onze kamers zijn 15m2 . béneficer voor een grotere kamer , nodigen wij u uit om te boeken bij het Novotel in Amboise .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2015 via mobiele applicatie

Hotel ligt op industrieterrein, een paar kilometer buiten Amboise. Voordeel daarvan is dat het er heel rustig is, maar voor een lekkere maaltijd moet je wel naar de stad gaan. In veel IBIS-hotels vind je tegenwoordig een inloopdouche, maar hier moet je douchen in bad. Voor oudere mensen wat onpraktisch.
Voor fietsers is er een veilig "local vélo".
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor wie niet meer zoekt en verwacht is het een prima plek voor een overnachting.

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mathieu G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2015

Datum van verblijf: mei 2015
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 30 september 2014

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Beoordeeld op 31 juli 2013

Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken