Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.258)
Beoordelingen filteren
1.258 resultaten
Waardering van reizigers
412
551
208
66
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
412
551
208
66
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.258 beoordelingen
Beoordeeld op 27 augustus 2020

Gezellige kleine kamer. Vriendelijk personeel. Op wandelafstand van het centrum. Zeer veel aandacht voor handhygiëne, overal ontsmettingsgel. Lekker gegeten. Mooi zwembad met ligbedjes en parasols. Hebben genoten van ons kort verblijf in Beaune!

Datum van verblijf: augustus 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank baertverleysen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Médéric FAUCHILLE, Directeur général van Mercure Beaune Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2020
Google-vertaling

Dear customers

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hôtel Mercure Beaune Centre.

We are delighted to read that you had an excellent stay and enjoyed your visit at our hotel. It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service as it is what we strive for every day.

Thank you for your kind feedback, and we hope to see you again soon for another magnifique journey with us.

Sincerely,



Mederic Fauchille
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2020 via mobiele applicatie

De ligging alleen al van dit hotel is subliem: makkelijk te bereiken vanaf de autoroute en op slechts 5 minuten lopen van het historische stadscentrum.
Zwembad, mooie kamers, een verrassend goede roomservice met bœuf bourguignon, plaatselijke kaasjes en Bourgogne wijn. Tesla supercharger voor de auto en de hond was ook welkom.
Niets dan lof!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde alleen
Bedank RoyanvanVelse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Médéric FAUCHILLE, Directeur général van Mercure Beaune Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2020
Google-vertaling

Dear customers,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hôtel Mercure Beaune Centre.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Mederic Fauchille
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2020 via mobiele applicatie

Wij boekten het Mercure om praktische redenen. Na ruim 600km vinden wij het wel genoeg voor 1 dag, Tesla Superchargers bij het hotel en voldoende goede restaurants in de buurt. Keuze is snel gemaakt.

Het hotel is wat oudbollig, maar schoon. Er is een prima zwembad voor wat verkoeling en het personeel is vriendelijk. De kamers hebben een update gehad en hebben een prima douche.
Het enige minpunt is het bed; keihard. Niet te doen gewoon.
Kortom, hier gaat het m.i. mis, immers wat wil je op doorreis? Goed slapen en gezond weer op, lijkt me.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Stannie1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Médéric FAUCHILLE, Directeur général van Mercure Beaune Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2020
Google-vertaling



Dear Sir,

Thank you for choosing the Mercure Beaune center. We apologize that our latest generation bedding is not for your convenience. However, for your greater comfort, this includes an integrated mattress topper so do not hesitate to mention it during your next visits because on request we can have an additional mattress topper added in advance.

We wish you a beautiful end of summer

Cordial greetings

Mederic FAUCHILLE
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2020

Zeer goed gelegen hotel op wandelafstand van de stad Parking naast hotel in afgesloten ruimte Goede oplossing nav corona , buffet smorgens wordt in porties (afzonderlijke zakjes) verdeeld, dragen van mondmaskers als je verplaatst in hotel verplicht

Datum van verblijf: juli 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Expedition300011
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Médéric FAUCHILLE, Directeur général van Mercure Beaune Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2020
Google-vertaling

Dear customers,

Thank you for choosing the Hotel Mercure Beaune center for your stopover. We carry the ALLSAFE label to make your stay a safe stopover. Thank you again for your testimony

see you soon.

Mederic FAUCHILLE
General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2019

Uitstekende verzorging, met een upgrade naar een schitterende kamer, dat werd een junior suite. Ook het ontbijt buffet in het hotel is prima verzorgd, men houdt rekening met je wensen. Kortom heerlijk verwend worden.

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Jakob G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MERCURE_BEAUNE, Directeur général van Mercure Beaune Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2019
Google-vertaling

Dear customer,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hôtel Mercure Beaune Centre.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Mederic Fauchille
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken