Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.546)
Beoordelingen filteren
1.548 resultaten
Waardering van reizigers
914
506
97
16
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
914
506
97
16
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.548 beoordelingen
Beoordeeld op 8 mei 2018

een te duur hotel voor de prijs van 230 euro ! natuurlijk ligt het aan de locatie maar dit is het niet waard helaas maar kan ik er niet van maken.
kleine kamer beetje stoffig ontbijt van minimal en niet vers

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank 241patrick
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sylvie P, Gérant van La Maison des Armateurs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2018
Google-vertaling

People are alowed to say they did not enjoy the hotel, and even complain about the price ; But we will never accept such nasty comments about our breakfast.
It is absolutly not dusty and stale

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2017

Vriendelijke ontvangst in een aangenaam kader. Zeer goede locatie, betalende parking bij hotel of op de nabij gelegen publieke parkings. Nette kamer, goede bedden, toilet afzonderlijk van de badkamer.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Trui1234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sylvie P, Gérant van La Maison des Armateurs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2017

dankie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2017

Zeer aardige mensen en alles zo als het wenst. Perfecte ligging en dus een aanrader. Mensen spreken engels en doen alles om je te helpen. Hotel ziet er goed uit en is het goed vertoeven in de luxe die het biedt.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank kawa11002017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sylvie P, Gérant van La Maison des Armateurs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2017
Google-vertaling

thank you

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2017

Moet je auto buiten de muren parkeren en je koffers slepen. Ga eerst zonder koffers het hotel vinden. Is een korte puzzeltocht voordat je gaat slepen
Vergeet niet aan het strand een drankje te nemen en vis te eten als je hier bent

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank erik v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sylvie P, Gérant van La Maison des Armateurs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2017
Google-vertaling

Danke

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juli 2016

Kamer mooi, jammer dat je in het bad moet douchen.
Rustig hotel. Vriendelijk personeel
Parkeren met de auto is een ramp in st Malo.
Kom met je eigen auto voor 10 of na 17 uur, dan maak je de meeste kans op een parkeerplaats.

Kamertip: geen opmerkingen
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Maarten H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1958075, Gérant van La Maison des Armateurs, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2016

bedankt voor je reactie, voor een andere keer zijn zich ervan bewust dat er kamers met bad en anderen met douches niet .n'hesitez ons te contacteren indien u een voorkeur heeft of een speciaal verzoek
dank u

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken