Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.128)
Beoordelingen filteren
1.128 resultaten
Waardering van reizigers
300
581
190
47
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
300
581
190
47
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.128 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wij waren hier vierdagen. Het is een goed hotel met perfect ligging.
Hotel medewerkers zijn super vriendelijke en de kamers worden goed schoongemaakt. Schoonmaakster liep zelfs naar beneden om aan te geven dat de kamer weer beschikbaar na de schoonmaak. Verder was het ontbijt goed.
Conclusie goed hotel waar we zeker weer eens terug komen

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank FellowTraveler296694
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ibisplage, General Manager van Ibis Saint Malo Plage, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Tiphaine Dahirel - Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2019

De kamers met uitzicht op zee van dit hotel bieden een prachtig schouwspel van eb en vloed en de vele strandwandelaars bij eb.
De kamer die we hadden was wel aan de kleine kant en had ook geen airco! Dat kan op zeer warme dagen dagen wel lastig zijn.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Jo G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ibisplage, General Manager van Ibis Saint Malo Plage, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Tiphaine Dahirel - Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel aan unieke locatie vlakbij het strand. Kamers zijn niet zo ruim maar wel netjes en in de gekende IBIS huisstijl. Vriendelijk personeel. Voldoende ontbijt in buffet vorm. Eerder zakenhotel maar gezien de ligging ook prima voor een weekendje weg.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank reinoutv580
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ibisplage, Assistante de Direction van Ibis Saint Malo Plage, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Mr or Madam,
Thank you very much, we are happy that you liked the Saint-Malo's beach during your stay.
See you soon,
Best Regards,
Louise L. - Assistante de Direction

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2018 via mobiele applicatie

Het hotel is goed gelegen om Saint malo en omgeving te verkennen.
De kamers zijn klein maar voorzien van alle comfort. De matrassen en kussens zijn van een uitstekende kwaliteit.
Het personeel was steeds heel vriendelijk.
Er is een uitgebreid ontbijt, de zelfgemaakte Madeleines vonden wij zeer lekker.
De ontbijtruimte doet 's avonds dienst als bar.
Ook al waren er werken bezig hier hadden we weinig last van.
Rondom het hotel is parking waar je een hele dag kan staan voor 3,60€.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank kempberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ibisplage, General Manager van Ibis Saint Malo Plage, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Tiphaine Dahirel - Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2018

De locatie en het zeezicht deed ons dit hotel kiezen. Ontbijt was goed, mocht wat meer fruit zijn. De kamers zijn proper en goed geïsoleerd. Met gesloten raam hoor je zelfs niet de golven die amper op enkele meters tegen de kade slaan. Wij vonden onze kamer te klein van oppervlakte, bijna geen plaats om langs het bed heen te gaan en amper plaats voor de valiezen.

Kamertip: Zeezicht is een aanrader
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ludo S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ibisplage, Adjointe de Direction van Ibis Saint Malo Plage, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2018
Google-vertaling

Dear Mr Ludo,
The establishment is lucky to be in front of the sea.
The will be renovation works at the end of the year. We will be happy if you come back in Saint-Malo.
Best Regards,
Louise L.
Adjointe de Direction

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken