Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (554)
Beoordelingen filteren
554 resultaten
Waardering van reizigers
175
312
51
11
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
175
312
51
11
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 554 beoordelingen
Beoordeeld op 5 augustus 2017

Laat je niet misleiden door het aanbod van de 4 personen-familiekamer. 3 personen krijgen een bed, 4de persoon een matrasje van 1,50m lengte op de grond. Daar wil je je kind niet op te slapen leggen, eerder iets voor een huisdier. Er bestaan veel betere prijs-kwaliteitaanbiedingen!

Kamertip: Opgelet: familiekamer is geen familiekamer! 3 personen krijgen een bed, 4de persoon een matrasje van 1,50m lengte op de grond.
Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank PTimmermans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2017

Indien men naar de Costa Brava rijdt en men wil een tussenstop doen, dan is dit een zeer goed hotel. Vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker ontbijt en de moeite om het stadje even te bezoeken. Wel even de wagen of de tram nemen die op een 100-tal meter een halte heeft. ook hier zijn er rolstoelvriendelijke kamers.

Kamertip: Mindervaliden
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank walter_depree
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2016

typisch doorreis hotel buiten het centrum.Kamers/badkamer redelijk klein maar voor 1 nacht prima te doen.omgeving beetje troosteloos, je moet de auto nemen om iets te gaan eten.helaas waren op zondag de meeste restaurants dicht.parkeren is gratis en dat is een pluspunt

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank brian z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2016

We overnachtten in dit hotel op basis van kamer en ontbijt. De ontvangst is zakelijk en correct. De kamers zijn voldoende ruim. Het toilet en de badkamer zijn geïntegreerd in één kleine kamer. Dit is niet altijd aangenaam. Verder biedt de kamer een degelijk bed, TV, koffieservice; hetgeen het verblijf toch aangenaam maakt. Wij hadden gehoopt om 's avonds na een vermoeiende rit in het hotel iets te kunnen eten (eventueel een snack), maar deze waren niet meer voorradig (blijkbaar uitverkocht. Waardoor we voor het diner naar twee brasseries in de omgeving werden doorverwezen. Het eten in één van deze brasseries "L'Estaing" was op zich niet slecht, maar dan ook niet bijzonder. Het feit dat we 's avonds - na meer dan 9u rijden - niet in het hotel konden blijven voor het avondeten was een kleine teleurstelling. Het ontbijt was lekker, maar het buffet diende regelmatig te worden aangevuld door het grote aantal gasten. Dit zorgde voor een lange wachtrij, die misschien kon worden vermeden indien er op meer dan één locatie een buffet zou worden voorzien. Al bij al een goede nachtrust gehad en een stevig ontbijt (voor een correcte prijs) waarmee de thuisreis kon worden verder gezet.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wim V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2016

Een typisch hotel in FRANKRIJK , de kamer was ok, tapis-plein een beetje geplekt, het bed ok, de badkamer ok, de douche klein.
Geen ontbijt, 9 euro is te duur voor wat je in FRANKRIJK krijgt.
Gratis parkeerplaats.

Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Magda V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken