Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 18:30
  
Google
Manieren om Office de Tourisme de Bordeaux te ontdekken
vanaf US$ 13,61
Meer info
Bordeaux City Pass
46 beoordelingen
vanaf US$ 32,88
Meer info
vanaf US$ 13,61
Meer info
vanaf US$ 47,62
Meer info
Beoordelingen (857)
Beoordelingen filteren
857 resultaten
Waardering van reizigers
405
277
86
44
45
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
405
277
86
44
45
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 857 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2019

Echt wel midden in de stad, nabij vele tram- en bushaltes deze goed gesorteerde VVV. Diverse receptionistes staan al klaar bij de deur om folders en plattegronden uit te delen en vogels van allerlei pluimage te voorzien van informatie over deze geweldige stad

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank carlako
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2019 via mobiele applicatie

We gingen langs in 2 bureaus, aan het station en aan les quinconces. In beide gevallen werden we vriendelijk te woord gestaan. Vraag de super goeie, handige stadsgids met de unesco wandeling en info per wijk.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank AM625
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2018

Zeer goed gelegen en bereikbaar via de tramhalte Quinconces. Heel vriendelijk, gedienstig en rustig personeel. Informatie genoeg. Vertrekpunt om de stad per open bus te verkennen (Vision Tour : 13.5€ pp, duur 1u).

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Guy_Koksijde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2017

het kan er druk zijn maar het personeel blijft vriendelijk - opgelet voor de sightseeing bus moet je aan de kiosk aan de overkant zijn!

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank noelvdv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2017

Je wordt er zeer goed geholpen en vooral snel ! Aan de ingang staan medewerkers die je in goede banen leiden en zelf plannetjes van Bordeaux uitdelen, zo hoef je niet te wachten !

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank JacobsRichard
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken