Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (485)
Beoordelingen filteren
485 resultaten
Waardering van reizigers
300
145
30
9
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
300
145
30
9
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 485 beoordelingen
23 augustus 2017 beoordeeld

Een prachtige oase van luxe en rust midden in het centrum van Straatsburg. Elegante kamers met voldoende ruimte. Jammer dat er in de badkamer geen ruimte is om je toilet artikelen neer te zetten. Mooie binnentuin met heerlijke stoelen en banken. Jammer dat het restaurant gesloten was. Vriendelijke, kundige balie medewerkers die ons een geweldig restaurant in de stad aanbevolen. De moeite waard.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank marinavdberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2017 beoordeeld

Ruime, propere kamer. Zeer vriendelijk personeel. Karaktervol pand (oude stoeterij). Goed gelegen dicht bij oude wijk La Petite France en bij centrum. Klassiek ontbijtbuffet. Mooi restaurant (waar de lunch ons veel beter beviel dan het diner).

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Koen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie kamer en badkamer.
Zeer proper. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De auto wordt door het personeel geparkeerd op het domein. Lekker ontbijt.
Het restaurant is een absolute aanrader. Prijs/kwaliteit ken ik geen beter restaurant.

Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
Bedank SaskiaBurm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2016 beoordeeld

rustige, moderne, goed verzorgde kamers aan een grote binnenplaats. op acceptabele loopafstand van het oude centrum. bijbehorend restaurant redelijk eten maar je zit buiten tussen de rokers - en wij mochten er tweede keer niet in omdat er een privéparty was. waren niet geïnformeerd. in de bar werd geen eten geserveerd. dus dat werd een omelet op de kamer.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jack B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direction_Strasbourg, La Direction van Hotel Les Haras, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juli 2016
Google-vertaling

Dear Guest Jack B,

Thank you very much for your comment!

We hope to see you again for a next stay.

Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2016 beoordeeld

Zeer mooi hotel met prachtige design inrichting.
Zeer lekker en uitgebreid ontbijt.
Rustige ligging op wandelafstand van het bruisende centrum.
Minpuntje is de beperkte info en het kleine olifantje in de kamer boven ons of was het een minder goede geluidsisolatie tussen de kamers?

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Vlomar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Direction_Strasbourg, La Direction van Hotel Les Haras, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 juni 2016
Google-vertaling

Dear Guest Vlomar,

I do not speak the Flemisch but I thank very much for having shared your impression about you stay.

I look forward to welcoming you again.

Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken