Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (726)
Beoordelingen filteren
727 resultaten
Waardering van reizigers
205
362
127
24
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
205
362
127
24
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 727 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juni 2018 via mobiele applicatie

Super hotel. We zijn heel goed ontvangen, het ontbijt is erg goed geregeld, super kamers met heerlijke bedden. Ook de ligging is prima. Heel centraal en dicht bij het centrum van Straatsburg. Ondanks dat we aan de straat lagen, was het toch aangenaam om met het raam open te slapen. Kortom, zeker een aanrader!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank BassieD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H_SXB, Directeur général van Diana Dauphine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you very much for staying at the Diana Dauphine Hotel and for sharing your review on TripAdvisor.

We are delighted to read your lovely comment both regarding our newly renovated rooms and our breakfast composed of local natural product.

Thank you again for your feedback and we are looking forward to have the pleasure to welcome you again in Strasbourg.

Sincerely,

Claire Jaeckel
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2017 via mobiele applicatie

Prima hotel dicht bij het oude centrum. Lekkere bedden schoon en rustig. Goede plek! Ondanks dat we een kamer aan de straatkant hadden was er geen geluid. Goede voorzieningen. Prima prijs kwaliteit balans.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank BC S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H_SXB, Directeur général van Diana Dauphine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for your review!

It is pleasant to hear that you enjoyed your stay with us.

We wish to welcome you again in our Hotel.

Best Regards,

Claire Jaeckel
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2017 via mobiele applicatie

Een klein maar verrassend fijn hotel. De ontvangst bij de receptie was heel gastvrij. Alles werd netjes uitgelegd en toen we zeiden dat het onze eerste keer in Straatsburg was kregen we meteen een plattegrond met uitleg wat en waar te doen.
De kamer was netjes, leuk ingericht en ruim genoeg voor het korte verblijf. Douche was heerlijk, dikke handdoeken en een heerlijk bed. Het ontbijt buffet was erg smaakvol en veel keus. Absolute aanrader!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Eijkie68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H_SXB, Directeur général van Diana Dauphine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We thank you for taking the time to write a review regarding your recent stay at the Hotel Diana Dauphine.
Your sincere compliments particularly touched us and will be relayed to our team.
We hope to have the pleasure of welcoming you again in the near future.

Best regards,

Claire Jaeckel
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2017

vriendelijk personeel, schone en rustige kamers
goed ontbijtbuffet.
wel parkeergelegenheid in ondergrondse garage, erg krap en/of niet te doen voor grotere auto's.
vanuit hotel overal prima lopend te komen.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank wklok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H_SXB, Directeur général van Diana Dauphine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your nice feedback regarding your recent stay at Diana Dauphine.

We would be pleased to welcome you again.

Kindest Regards,

Claire Jaeckel
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017

Lagen op de 2e verd. langs de achterzijde,zeer rustig.Het ontbijt was smaakvol en zeer verzorgd.Betaalparking,aan te raden,poort gaat steeds toe bij het verlaten,een pluspunt.
Ligt op 200m van het stadscentrum en enkele km. van de afrit van de autostrade.De bediening was ontspannen en zeer correct,mochten onze auto ook enkele uren langer laten staan dan voorzien de laatste dag.Ook voor minder vallide gemakkelijk ,aparte ingang langs zijkant en achterzijde,er zijn ook 2 liften aanwezig.

Kamertip: Lagen aan de achterkant van het gebouw, zeer rustig
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank patske1945
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H_SXB, Directeur général van Diana Dauphine, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We thank you for taking the time to wrote a few words following your stay at the Diana Dauphine Hotel in Strasbourg.
We were pleased to welcome you as guest and hope you took the most of your stay in our beautiful area.

We would be glad to have the opportunity to welcome you back.

Best regards,

Claire Jaeckel
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken