Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.994)
Beoordelingen filteren
4.994 resultaten
Waardering van reizigers
2.005
1.525
754
385
325
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.005
1.525
754
385
325
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.994 beoordelingen
Beoordeeld op 20 november 2016 via mobiele applicatie

Hier 2 nachten verbleven voor een congres. Nette kamers. Zeer uitgebreid luxe ontbijt. Heerlijke cocktails met uitzicht over heel Manchester!
Tot slot prima spa, iets aan de kleine kant maar wel gratis.
Kortom voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Sanne S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John M, General Manager van Hilton Manchester Deansgate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2016
Google-vertaling

Dear Sanne S

It was a pleasure to have you with us recently when you were attending a conference that we were given the opportunity to host.

The team in Cloud 23 are really pleased to read your kind feedback; we are delighted that you enjoyed your cocktails whilst being able to absorb the view from the 23rd floor.

I am pleased that you enjoyed your time with us and we do hope that we are able to welcome you back to the hotel for business or leisure in the near future.

Best wishes
John McLaughlin
General Manager




Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2016

Zeer mooi en luxe hotel. Goed ontvangen en uitstekende service. Kamer was zeer schoon en netjes alles op orde ook het ontbijt was heerlijk en dat op de 23ste verdieping met uitzicht over Manchester een hele leuke ervaring echt een aanrader

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank alexanderdH3754SG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John M, General Manager van Hilton Manchester Deansgate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2016
Google-vertaling

Dear alexanderdH3754SG

Thank you for taking the time to complete this positive review following your stay at Hilton Manchester Deansgate.

I am pleased that you enjoyed your breakfast in our 23rd floor Executive Lounge whilst enjoying the view.

Thank you for recommending us and for being so complimentary. My team and I look forward to having the opportunity of looking after you once again in the near future.

Best wishes
John McLaughlin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2016 via mobiele applicatie

Laatste weekend van april hier gelogeerd met een vriendin en een prettig verblijf gehad. Schone kamer en badkamer, heerlijke bedden en personeel echt onwijs vriendelijk. Ontbijtbuffet is lekker en uitgebreid (muffins zijn een echte aanrader!).

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Jxyce
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John M, General Manager van Hilton Manchester Deansgate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2016
Google-vertaling

Dear Jxyce

Thank you for choosing to stay at Hilton Manchester Deansgate.

I am delighted that you had a great stay and that we were able to offer you all the amenities to ensure you had a comfortable stay.

I am pleased that you enjoyed your breakfast, in particular the muffins.

Thank you so much for making the time to post this positive review and we hope that we have the opportunity and pleasure of welcoming you back again soon.


Best wishes
John McLaughlin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2015

Dit hotel ligt prachtig in het centrum van Manchester op nog geen 15 mins van Old Trafford en slechts een paar minuten lopen naar het centrum en ontelbaar veel restaurantjes. Kamers zijn ruim en goed ingericht. Ontbijt ok, niet heel bijzonder.

Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Minke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John M, General Manager van Hilton Manchester Deansgate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2015
Google-vertaling

Dear Minke V

Thank you for staying with us recently, this is very much appreciated.

I am pleased that the location of the hotel was suitable for your visit to the city, we are very fortunate to be close to all that Manchester has to offer.

My team and I hope that we have the pleasure of welcoming you back to Hilton Manchester Deansgate.

Best wishes
John McLaughlin
General Manager

General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2014

Heel erg genoten van mijn verblijf in Deansgate Hilton, perfecte service aan de balie. heerlijk uitzicht uit de kamer, goed ontbijtbuffet. Ideale uitvalsbasis om Manchester te ontdekken.
Vlakbij tram en metrolijnen.

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Succie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John M, General Manager van Hilton Manchester Deansgate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2014
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for choosing to stay with us on your visit to Manchester City Centre.

Thank you for your positive feedback, I can assure you that all of the team members have been made aware of your comments as they serve as a great motivator.

It was a pleasure to have you stay with us and I am pleased that you had a comfortable stay with efficient service.

My team and I hope that we are able to welcome you back to enjoy a future stay.

Best wishes
John McLaughlin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken