Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.754)
Beoordelingen filteren
5.754 resultaten
Waardering van reizigers
3.251
1.592
587
206
118
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.251
1.592
587
206
118
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 5.754 beoordelingen
Beoordeeld op 30 oktober 2015 via mobiele applicatie

Ik had een kamer op de 6e verdieping en die kamer was blijkbaar nog niet gerenoveerd. Als je de lift uitstapt waan je je in de jaren zestig. Jammer ook dat er sprake was van achterstallig onderhoud hetgeen benadrukt dat er behoorlijk wat jaren zijn vervlogen.
Voor het overige prima, uitstekend ontbijt, buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel. Wel jammer dat er geen vergaderzaaltje voor 5 was.

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank RonaldvandeM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thomas S, Guest Relations Manager van The Midland, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2015

Lieve RonaldvandeM ,

Hartelijk dank voor uw beoordeling van uw recente verblijf in The Midland , we zeer waarderen zowel constructieve en positieve feedback.

Ik hoop dat we de gelegenheid om u terug naar het hotel in de toekomst verwelkomen zal hebben .

Vriendelijke groeten,

Thomas Smith
Gast Betrekkingen Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 april 2013

Midland is een erg prettig hotel, majestueze uitstraling, centraal gelegen, zeer comfortabel en goede en snelle service door aardige medewerkers. Goede fitnessruimte in de kelder met sauna en zwembad.

Datum van verblijf: april 2013
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jeroen d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2013

Dit is een majestueus hotel met portiers en een hal van minstens 500m2. De kamers zijn groot en verzorgd. Het gebouw is geklasseerd en prachtig. Centraler kan je niet slapen. De trams, taxi's en bussen stoppen allemaal op 200M.

Kamertip: 15 pound voor het ontbijt is net iets te duur. Er is een Starbucks aan de overkant van de straat of andere gelegenheden met quality food waar de locals eten, juist om de hoek.
Datum van verblijf: januari 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank gourmande007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 24 september 2011

We verbleven hier voor de eerste keer sinds enkele jaren en waren echt onder de indruk.
De kamer was zeer comfortabel met een bijzonder goede badkamer.
Een of twee rare accenten - de minibar zat in een vreemde schatkist op wielen - en het bed was een beetje zacht, maar dat was niet echt belangrijk.
Het ontbijt was ook lekker, en natuurlijk heeft het een geweldige locatie, vooral als je een evenement bijwoont in het Gmex.
Een beetje ouderwetse grandeur in het hart van Manchester

Bedank NushNushandBooBoo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
ManagerManchester, General Manager van The Midland, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2011
Google-vertaling

Dear NushNushandTD,

Thank you for taking the time to review The Midland and for your kind comments. It was great to read that we looked after you so well and that our location, the grandeur of this wonderful hotel and our breakfast offering were highlights of your stay.

We look forward to your return and thank you once again.

Kind regards

Paul Bayliss MBE
Resident Manager
The Midland

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 28 augustus 2011

Ik verbleef in Het Midland als onderdeel van een bruiloft in een druk verlengd weekend.
Iedere medewerker die ik tegenkwam was glimlachte en was behulpzaam.
Ze zorgden ervoor dat ik me erg welkom voelde.
De locatie is fantastisch - recht tegenover een Metrolink tram, om de hoek van de winkels en tegenover de prachtige bibliotheek.
Zou je een betere locatie kunnen vinden?
Het keuze voor ontbijt leek eindeloos & de bar is ontspannen.
De inrichting is zeer cool & ik had geen kans om te genieten van het zwembad & andere recreatieve voorzieningen maar dat zal ik doen als ik de kans krijg om er weer te verblijven.
Het eten op de bruiloft was ook echt goed.
Een echte must voor iedereen die een bezoek brengt aan het majestueuze Manchester!

Bedank KatyR_10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken