Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (6.283)
Beoordelingen filteren
6.283 resultaten
Waardering van reizigers
2.222
2.295
1.049
419
298
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.222
2.295
1.049
419
298
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 6.283 beoordelingen
Beoordeeld op 1 september 2016 via mobiele applicatie

Als vliegveld hotel ben je hier maar kort. Ik had een vergadering en ben een nachtje geweest.

Correcte bediening, goeie service. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Handig: strijkbout en plank op de kamer.

Minder: het uitzicht van kamer 478 bestaat eigenlijk niet. Er zijn twee smalle raampjes waar je echt voor moet gaan staan om naar buiten te kunnen kijken.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Ramon v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 maart 2016

Prima zakelijk hotel met gunstige ligging bij airport terminals. Groot opgezet en anoniem. Loopafstand van alle drie de terminals. Basic restaurant, Engels ontbijt. Je betaalt voor de locatie, niet voor luxe.

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank 906bas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 maart 2016

Hier een nachtje geslapen vanwege een erg vroege vlucht. Kwam de avond van tevoren aan op het treinstation maar kon de ingang van het hotel niet goed vinden (stond voor een hek met veel prikkeldraad), ben maar weer teruggelopen naar de luchthaven en heb vervolgens de praktische airport shuttle gebeld (via de frontdesk). Die is snel en prima.
De kamers zijn ruim en het personeel vriendelijk.
Had last van enige geluidsoverlast van kamer naast de mijne maar dat was relatief snel over en ik vond de badkamer iets gedateerd.

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Duwstang
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2015

Voor een weekend airplane spotting op Manchester Airport had ik gekozen voor een overnachting bij Clayton Hotel Manchester Airport. Prima hotel voor een kort verblijf dicht bij de luchthaven. Nette kamers en goede faciliteiten. Vanuit kamer 883 goed uitzicht op Apron van de luchthaven (zie foto's). Uitstekend Engels Breakfast.
Prijs kwalitiet/Kwantitiet goed. Aanrader voor spotters.

Kamertip: Voor spotting Manchester Airport (beperkt) Kamer 883
Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Cees08
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2015 via mobiele applicatie

Vanaf dit hotel is het slechts een paar minuten lopen naar de terminals van het vliegveld in Manchester. Met de nieuwe eigenaar zijn de prijzen echter flink gestegen - voor hetzelfde wat je voorheen bij de vorige eigenaar kreeg (Bewleys). Nog steeds prima, maar toch wat vreemd.

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Willem K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken