Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.461)
Beoordelingen filteren
2.461 resultaten
Waardering van reizigers
999
889
344
155
74
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
999
889
344
155
74
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.461 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juli 2016 via mobiele applicatie

Prima hotel. Fijne locatie en een prachtig uitzicht. Jammer genoeg niet vanaf mijn kamer. In mijn kamer was in het verleden gerookt, overheersende geur bij binnenkomst. Verder schoon en een prima bed.
Ontbijt was prima.
Ik vond alleen de service bij de receptie nogal kortaf.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Evelien B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2016

Prima hotel met sfeer van weleer gestoken in een wat moderner jasje waarbij de sfeer van toen wel bewaard is gebleven. Ruime, schone kamer met een meer dan goed kingsize bed en als je geluk hebt met (ver) zicht op zee. Uitgebreid ontbijt buffet. Badkamer is redelijk modern met aparte douche. Jammer dat er relatief weinig liften zijn (trap niet kunnen vinden) en dat de lift niet heel efficiënt werkt. Hotel is een aanrader voor als je redelijk luxe vlak bij zee wilt zitten en dichtbij Dublin.

Kamertip: Kamer bovenste etage hebben kleine ramen.
Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank RMTimmie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 december 2015

Klassiek, stijlvol hotel met statige entree. Receptiepersoneel vriendelijk, accuraat. Ontbijt zeer chic! Ontvangen door een gastheer, naar je tafeltje gebracht door hem. Direct personeel bij je tafel die vraagt of je thee of koffie wenst. Ook of je nog toast of brood erbij wil. Een minuut later heb je álles; inclusief nog warme toast! Dan nog een rijkelijk voorzien buffet aan de zijkant van de ontbijtzaal.
Personeel bijzonder attent over het algemeen; na het schoonmaken van de kamer komt er een dame langs om te informeren of alles naar wens was qua schoonmaak.
We hadden een fruitschaaltje bij de boeking besteld en waren blij verrast toen er onder een zilveren stolp divers rijp fruit al schóóngemaakt en gesneden lag!
10 punten hiervoor!
Bedden zijn uitstekend! Je vindt elkaar bijna niet terug, zó groot zijn ze! Heerlijke boxsprings. Badkamer ook uit de kunst; elke dag wordt alles vernieuwd; shampoo en douchegeltubes, handdoeken etc. Superdouchecabine!
We hebben kortom geen enkele aanmerking, behalve dat het jammer was dat er vlak vóór het hotel een afgraving aan de gang was met shovels die de grond afgroeven en óm de minuut achteruitrij-signalen afgaven.....met hoge piepgeluiden. Dat was dus 4 dagen gewoon pech hebben qua geluid tot wel half 5 's middags.

Kamertip: Neem vooral een kamer met sea-view! Is de moeite waard voor iets meer geld.
Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Lucie S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2015

Mooie kamers, mooi uitzicht, aan de zee, goed restaurant in het hotel, aardig personeel, wat wil je nog meer? makkelijk te bereiken, snel met de trein in Dublin
Goed voor laurel en Hardy fans, die zijn er ook geweest

Kamertip: Vraag om zeezicht
Datum van verblijf: januari 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Frank S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 3 september 2015 via mobiele applicatie

Het was een top notch hotel. We hadden een fantastisch uitzicht over Dublin Bay. Het personeel was beleefd en behulpzaam, suggereerde plaatsen voor het avond-eten. Veel keuzes van restaurants liggen op loopafstand. De bedden ( onze king size ) boden een goede nachtrust.

1  Bedank sugargal72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
ManagerRoyalMarine, General Manager van Royal Marine Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2015
Google-vertaling

Dear sugargal72,

Thank you for taking the time to post a review of your recent stay at the Royal Marine Hotel on Trip Advisor. I was delighted to read that you enjoyed your stay in the hotel and thank you for all of your nice comments about your experience with us. Thank you for your nice comments about our friendly and helpful staff.

I hope that you will have an opportunity to stay with us again soon in Dublin.

Kind regards,

Aidan Ryan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken