Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker”
Beoordeling van The Port House Pintxo

The Port House Pintxo
Geclassificeerd als nr. 298 van 2.911 Restaurants in Dublin
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 25 - US$ 56
Keukens: Spaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden
Dineropties: Diner, Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: South City Centre
15 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke tapas en lekker gezeten. We zaten op het dakterras wat goed verwarmd en overdekt was. Hierdoor dus prima te doen ondanks het weer (13 graden en kouder)

Bedank kimwort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (461)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 461 beoordelingen

28 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Komt absoluut in de buurt van de tapas zoals je deze in Andalusië of elders in Spanje kan eten. Bevestigd door de aanwezigheid van vele Spanjaarden. Onverwacht en absoluut een heerlijke avond gehad.

Bedank Ellen v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PHIbericos, Marketing van The Port House Pintxo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2018
Google-vertaling

Thank you for visiting us at Port House Pintxo and for taking the time to write your excellent review. We take great care to source our ingredients directly from Spain to provide the most authentic Spanish tapas to our guests, so it is great to see you compare our dishes to those you would enjoy in Andalusia. We hope to welcome you back again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima gegeten, de crème brulee is een echte aanrader!

En dat ze een fles water zonder vragen op tafel zetten, perfect.

Bedank JustMeBeingThere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurantje met veel wijnkeuzes en genoeg keuze op de kaart.
Prijzen staan echter niet in verhouding met de hoeveelheid eten die je krijgt.
Het eten smaakt daarentegen allemaal lekker!

Bedank Mandy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ThePortH0use, Customer Services van The Port House Pintxo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for posting your review of our restaurant. We are delighted you enjoyed the great tastes of our dishes.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke tent met een goede sfeer. Het is erg goed van smaak. Alleen is het echt veel te duur voor de porties die geserveerd worden. Glas wijn of een pilsje kost gemiddeld €5. De jongen die ons serveerde leek wat ongeïnteresseerd.

Bedank Laurrieee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ThePorthouseIreland, Owner van The Port House Pintxo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 januari 2016
Google-vertaling

Hi Laurie
Thanks for your review. We believe in good quality along with a reasonable price.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Port House Pintxo bekeken, bekeken ook

Dublin, Graafschap Dublin
Dublin, Graafschap Dublin
 
Dublin, Graafschap Dublin
Dublin, Graafschap Dublin
 

In The Port House Pintxo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding