Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Onverwacht lekker”
Beoordeling van Sheehan's

Sheehan's
Reserveren met OpenTable
Sheehan's is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 63 van 2.927 Restaurants in Dublin
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Iers, Eetcafé
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: South City Centre
16 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een mooie oude Ierse pub net 50 meter van de drukke winkelstraat. De tijd heeft hier een paar decennia stilgestaan. De bediening is bijzonder vriendelijk en de gasten ook.
Beef en Guinness Bread was uitzonderlijk lekker. De beef burger ook evenals fish and chips. Al met al zeker de moeite waard en voor een pub heel goede kwaliteit in een leuke ambiance.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank MarcelR365
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (692)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 692 beoordelingen

28 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Sheehan's is een leuke pub, vriendelijke bediening en niet al te druk. De Guinness werd perfect getapt, hier heb ik niets op aan te merken. Als maaltijd heb ik de buffalo wings genomen, deze waren op zich best lekker. 's Avonds kreeg ik echter last van mijn maag, de dag nadien last van maag en darmen, dit heeft nog 3 dagen geduurd. Niet leuk dus als je maar 3 dagen in Dublin bent. Eenmaal terug thuis naar de dokter gegaan, het verdict: salmonella. Jammer!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank DieterS1342
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een gezellige pub met heerlijk eten. Vooral de pies zijn echt een aanrader! De prijzen voor de hoofdgerechten liggen rond de vijftien euro. Porties zijn niet enorm, maar het eten is van goede kwaliteit en je krijgt wel het echte Ierse pubgevoel!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Suzanne N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Traditionele Ierse Pub met heerlijk eten en vlotte bediening. Vooraf gereserveerd omdat we met een groep waren. Dat is met een grotere groep wel nodig want het is een druk bezochte pub.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Leonie L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig eetcafé waar je vlot een goed bord eten voor je op tafel hebt staan. Lekkere pint bier erbij. Meer heb je niet nodig.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank RoelfPrakken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sheehan's bekeken, bekeken ook

Dublin, Graafschap Dublin
Dublin, Graafschap Dublin
 

In Sheehan's geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding