Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.016)
Beoordelingen filteren
1.016 resultaten
Waardering van reizigers
475
347
96
55
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
475
347
96
55
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.016 beoordelingen
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij verbleven twee nachten in deze B&B. Prettige wijk, handige locatie. Onze reeds 4 maanden van tevoren geboekte kamer bleek aan de achterkant van de dependence, twee deuren verder, op de bovenste, derde verdieping, zonder lift. De kamer zelf rook zoet-weeig, erg overheersend. Erg klein, nauwelijks ruimte rond het 2-persoons bed, en een gemoderniseerde, maar piepkleine badkamer/douche. Maar het vervelendste vond ik het kleine raam dat nauwelijks open kon. Geen brandtrap aan de buitenzijde. Geen fijn gevoel. Ontvangst was verder heel vriendelijk. Auto werd door hen op eigen terrein geparkeerd. Ontbijt was redelijk, eieren naar wens bereid. De foto's gaven een onterechte luxe indruk van deze sleetse en toch zeer prijzige B&B. Geen aanrader.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Catharina50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een fantastisch hotel met een grote gastvrijheid en excellente service. Een zeer warme vriendelijke ontvangst viel ons ten deel ! De lounge zeer sfeervol en de Irish coffee een aanrader. Fantastisch ontbijt. De ligging in een mooie wijk op loopafstand van het centrum van Dublin.
De kamer was prima en parkeergelegenheid aanwezig.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Morganjan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Oud, maar charmant. Gunstige en rustige locatie. Ontvangst met irish coffee en Rumi (de manager) is zeer behulpzaam en vriendelijk bij vragen en tips! Denkt met je mee, print route uit etc.
Uitgebreid en lekker ontbijt.
Wij hadden triple kamer 10. Badkamer is oud. Maar ok.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank judovjv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2014 beoordeeld

Verjaardagsreisje naar Dublin. Hotelletje op z'n Georgiaans, leuk, dikke tapijten, ontbijt met bediening, ietwat gedateerde kamers...Probeer het Ierse ontbijt, met Black- and white pudding...Vriendelijk en behulpzaam personeel

Kamertip: ...er is geen lift, kamer op de bovenverdieping is niet aan te raden...
  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank tschoele
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2013 beoordeeld

Goede locatie, vriendelijke service en een uitstekend ontbijt. Het centrum is lopend te bereiken en er is een tesco om de hoek. Twee prachtige parken op een paar minuten. Als ik terug zou gaan zou ik zeker weer Kilronan house boeken!

Kamertip: Wij zaten op de bovenste verdieping, dat zijn wel een paar trappen... dus als je dat niet fijn vind dan vragen om een kamer op de eerste verdieping.
  • Verbleef: september 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank kelly h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken