Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.941)
Beoordelingen filteren
2.941 resultaten
Waardering van reizigers
1.470
1.036
296
87
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.470
1.036
296
87
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 2.941 beoordelingen
Beoordeeld op 24 april 2017

Sandymount hotel is een net hotel. Op 10 trein minuten van het centrum van Dublin, centraal en toch rustig. De kamers zijn niet groot, en dan heb je 2 bedden, 1 (klein) 2-persoons en 1 eenpersoonsbed. Al met al een beetje krap. Badkamer is ook niet groot.

Het hotel is schoon en goed georganiseerd. Het ontbijt is heel goed, het diner is goed.

  • Verbleef: april 2017, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frank d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sandymount_Hotel, Owner van Sandymount Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 april 2017
Google-vertaling

Dear Frank,

Thank you for your review.

Your positive comments are much appreciated. As the hotel is adapted from Victorian buildings, the rooms vary in shape and size.

With kind regards,

John Loughran
Owner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2016

Prima hotel, goede bedden, lekker ontbijt en vriendelijk personeel. Het centrum was goed te bereiken met het openbaar vervoer. Een paar minpunten: 1) de kamer was echt te klein. We waren op rondreis en hadden 2 grote koffers bij ons. Deze konden we niet goed plaatsen zonder er last van te hebben. 2) ons raam was op de begane grond, verstopt in een hoekje naast de doorgang van het parkeerterrein achter het hotel. Dit geeft geen veilig gevoel voor de nacht. 3) Wij vonden contactlenzen in de douche. Eén voor het bad en de ander op de wc-pot. Wij vragen ons dus af van wie die lenzen zijn geweest. Is de wc-pot wel schoongemaakt na het verblijf van de vorige gasten?

Kamertip: Vraag om een ruime kamer op één van de verdiepingen.
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank madelief1972
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sandymount_Hotel, Owner van Sandymount Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 september 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your review.

Your kind feedback is greatly appreciated. I apologise for the contact lenses, and this will be brought to the attention of my Housekeeping Manager.

With kind regards,

John Loughran
Owner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 4 september 2016 via mobiele applicatie

Fatsoenlijke kamer, niet erg groot. Ontbijtbuffet met matige keuze, bijvoorbeeld geen vers fruit. Zeer behulpzaam personeel bij de receptie. Op stevige loopafstand van het stadscentrum. Meer dan genoeg parkeerplaatsen. Zeer leuke bar met goed eten.

Bedank TMB22082016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Sandymount_Hotel, Owner van Sandymount Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 september 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your review.

Your kind comments are very much appreciated. We normally have fresh fruit at breakfast, and this will be brought to the attention of my Restaurant Manager.

With kind regards,

John Loughran
Owner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2016 via mobiele applicatie

Prima hotel net buiten het centrum van Dublin, 10 minuten met de trein vanuit het centrum. Gelegen in een rustige buurt. Hotel heeft het goed voor elkaar: goede kamers, prima ontbijt en gezellige bar. Het ongemak betreft een hinderlijke hoge pieptoon buiten onze kamer waardoor we het raam niet open komen houden. We hebben het wel gemeld, maar er is in de drie dagen dat we er waren niets aan veranderd. Dat geeft mij het idee dat ze een dergelijke klacht toch niet serieus nemen. Vandaar dat ik het houd op ' gemiddeld'.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
1  Bedank Hypokriet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2016 via mobiele applicatie

Rustig gelegen hotel op loopafstand van een treinstation. Twee haltes met de trein en je zit in het centrum. De service van het hotel is prima, er is snelle wifi en het ontbijt is goed. Wij waren met z'n drieën en hadden de mogelijkheid om een drie persoons kamer te nemen, wat wij erg prettig vonden.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank IbolyaS31
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken