Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.986)
Beoordelingen filteren
2.986 resultaten
Waardering van reizigers
1.500
1.046
300
88
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.500
1.046
300
88
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 2.986 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2016 via mobiele applicatie

Rustig gelegen hotel op loopafstand van een treinstation. Twee haltes met de trein en je zit in het centrum. De service van het hotel is prima, er is snelle wifi en het ontbijt is goed. Wij waren met z'n drieën en hadden de mogelijkheid om een drie persoons kamer te nemen, wat wij erg prettig vonden.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank IbolyaS31
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2016 via mobiele applicatie

Mooi en netjes hotel, net iets buiten de stad. De DART brengt je in 10 min. in hartje centrum.

Ruime kamer, goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel.
Plattegrond van de stad verkrijgbaar bij de receptie.

Enige minpunt is dat er niet echt goed een raam open kon in de kamer, waardoor het wat benauwd bleef.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Kyara v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sandymount_Hotel, Owner van Sandymount Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Kyara,

Thank you for your review.

Your positive feedback is greatly appreciated. Your comment regarding the bedroom window has been referred to my maintenance manager.

With kind regards,

John Loughran
Owner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2016 via mobiele applicatie

We sliepen in een kamer die pas was gerenoveerd want de lades van de wastafel zaten zelfs nog los. De kamer was niet erg ruim maar was wel voorzien van de gebruikelijke voorzieningen. Ontbijt was van een goed gehalte.
Receptie was erg vriendelijk maar gaf niet altijd de goede informatie ten aanzien van welk openbaar vervoer naar een bekend museum.
Locatie erg goed nabij een station.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank peterjb50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sandymount_Hotel, Owner van Sandymount Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Peter,

Thank you for your review. Your kind comments are appreciated. We are preparing an information booklet for our guests.

With kind regards,

John Loughran
Owner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2016

Ruime Kamers, vriendelijk personeel,vlakbij trein stationnetje, vlakbij boot. Zeer rustige omgeving. Prima ontbijt, glutenvrije voeding. Wel wat smalle gangen. Lift.Vrij parkeren bij hotel.Roomservice.

Kamertip: Rustige omgeving en toch snel in hartje Dublin ( treintje)
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anneke9254JG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2016 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel net buiten het centrum in een goede wijk van Dublin maar met de trein om de hoek en met een taxi binnen 5 minuten in het bruisende centrum.
Het hotel is modern en netjes. Alles even schoon en degelijk. Ontbijt uitstekend en niet te duur. Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Martinalmere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken