Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.097)
Beoordelingen filteren
3.097 resultaten
Waardering van reizigers
1.566
874
375
175
107
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.566
874
375
175
107
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.097 beoordelingen
Beoordeeld op 14 april 2017 via mobiele applicatie

Heel netjes en mooi hotel. Goed ontbijt en hele fijne kamers met uitstekende bedden, flatscreen en badkamer met inloopdouche. Hotelbar verandert op zaterdagavond in een soort van dancefeest . Voor ons geen probleem op de 3e verdieping, maar zorgde voor aardig wat overlast op de 1e verdieping volgens onze reisgenoten. De trendy en hippe sfeer en insteek van het hotel is meer gericht op 30+ en als je boven de 50 komt zou ik even verder kijken naar een ander hotel. Maar voor ons was het meer dan prima.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank bonzwa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Morgan_Hotel_Manager, General Manager van The Morgan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 april 2017
Google-vertaling

Hi and Hello from all the team at the Morgan.
Thank you for taking the time to leave us this review regarding your recent stay.
I am glad to hear that you have appreciated our room decor, our staff enthusiastic approach and the atmosphere which you can breathe at The Morgan Bar.
I hope the Live Music did not put you off from future visits, here at The Morgan and hopefully see you again soon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2016

Mooi hip hotel met fijne sfeer. Gelegen in de drukke uitgaansbuurt van de stad, maar daar hebben we geen hinder van ondervonden. Alles is op loopafstand. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is zeer volledig en wordt steeds aangevuld. Zelf was ik nogal weg van de automatische pannenkoeken-machine.
Een puntje van kritiek is wel; de wit lederen zetels in de kamer mochten wel eens een extra kuisbeurt krijgen. En de badkamer mag eens opgefrist / gemoderniseerd worden.
In combinatie met de strakke witte kamer...
Wij hadden een lekkende douche, die me toch een beetje wakker heeft gehouden in de eerste nacht. Nadat ik het tweemaal gemeld had zijn ze het wel direct komen maken. Maar al bij al een fijn verblijf.

Kamertip: kies een kamer aan de binnenzijde
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank BWKarl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Morgan_Hotel_Manager, General Manager van The Morgan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2016
Google-vertaling

Hi and Hello,

I do apologise for the slight issue with your shower but I am pleased the team were on hand to assist you ASAP.

We take pride in sending our guests with full tummies after breakfast. I will pass on your kind words to the team here. Our selection is amazing, for sure enough to keep you going through your day of sight seeing.

Please keep the Morgan hotel in mind upon your next visit to Dublin City :)

Warm regards,

Declan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2016 via mobiele applicatie

Luxe hotel met ruime kamers. Het personeel is heel vriendelijk en de ligging van het hotel is perfect. Temple bar is om de hoek en alle winkels op loopafstand. Ikzelf zit in een rolstoel en het hotel is rolstoeltoegankelijk en het personeel helpt je graag.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Daphne v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Morgan_Hotel_Manager, General Manager van The Morgan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2016
Google-vertaling

Hi Daphne,

We are all thrilled you had a great visit to the Morgan Hotel!
I will pass on your kind words too all the staff.

We hope to welcome you back soon,

Warm regards,

Declan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2016

We vonden het een luxe hotel. Het had een heerlijk ontbijt en een ruime kamer. Daarnaast was de ligging perfect. Je kon overal naar toe lopen. De straat had veel leuk en lekkere restaurantjes. Het personeel was ook erg vriendelijk.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank j0an95
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Morgan_Hotel_Manager, General Manager van The Morgan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2016
Google-vertaling

Hi and Helllo J0an95,

From all of the team here, thank you for your kind words :)
We all hope you will come to visit us again upon your next trip to Dublin City.

Warm regards,


Declan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2016 via mobiele applicatie

Verzorgd hotel met een aangename sfeer in het centrum van de stad. Midden in de uitgaansbuurt, veel pubs en restaurants in de onmiddellijke omgeving. Nadeel is wel dat het niet muisstil is. Kamers zijn verzorgd.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jan G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Morgan_Hotel_Manager, General Manager van The Morgan Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2016

Hi en Hello!

Hartelijk dank voor de goede beoordeling! Het is altijd een plezier om feedback te krijgen van onze gasten en het is zeer de moeite waard om te lezen dat we echt het verschil maakte in uw geval!

Ik hoop je nog eens te zien,
Declan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken