Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 18:00
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Saint Patrick's Cathedral te ontdekken
vanaf US$ 23,10
Meer info
vanaf US$ 67,10
Meer info
vanaf US$ 77,50
Meer info
vanaf US$ 31,80
Meer info
Beoordelingen (6.220)
Beoordelingen filteren
6.220 resultaten
Waardering van reizigers
3.060
2.187
774
153
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.060
2.187
774
153
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 6.220 beoordelingen
Beoordeeld op 4 maart 2018 via mobiele applicatie

Als je geluk hebt kun je een gratis rondleiding krijgen hier. De gids heeft een heel leuk verhaal. vVooral over deken jonathan Swift. Zo brengt hij de sfeervolle kerk tot leven.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank reiziger522015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2018

Erg mooie kathedraal en de gids spreekt ook nog een beetje Nederlands. Wel erg gehaaste tour waardoor je weinig rust hebt tijdens het bezoek.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Anne16004
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2018 via mobiele applicatie

De kerk is van buiten en binnen schitterend. De informatie,ook in het Nederlands, is rijkelijk en er is zelfs een 'kinderhoek', waar veel volwassenen ook plezier hebben. Aanrader!

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Wereldreiziger93
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 januari 2018 via mobiele applicatie

Van buiten een enorme kathedraal waar je voor met betalen om binnen te komen. €7 pp. Mooi om te zien maar verder een kathedraal als vele anderen

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Fred-kapper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 januari 2018

Hele mooie indrukwekkende kerk. Interessant ook om te zien dat heel veel kunst in deze kerk gerelateerd is aan het herdenken van personen. Een hoop dingen zijn 'in memorial of'.

Bij de ingang krijg je een boekje met uitleg over verschillende objecten die je in de kerk kunt vinden. Hierdoor kon je je eigen volgorde van je tour bepalen.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank CarmenIJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken