Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi”
Beoordeling van Cawdor Castle

Cawdor Castle
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 885,44*
Vanaf
Shore Excursion - Invergordon - Loch Ness en ...
Geclassificeerd als nr. 2 van 8 dingen om te doen in Nairn
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: 1-2 uur
Nuttige informatie: Toiletten, Parkeergelegenheid kinderwagens
14 februari 2018 beoordeeld

Zowel binnen als buiten erg mooi. Bezoek zeker ook de tuinen (met labyrint en Minotaurus) . De tuinen zijn echt prachtig!

Bedank Inge V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.177)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

4 - 8 van 1.177 beoordelingen

13 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Net iets te hoog geprijsd voor wat het is. Plus: naast het kasteel zijn er ook nog de mooie tuinen (inclusief kunstwerken). Ook positief: in tegenstelling tot andere kastelen is fotograferen wel toegestaan (zonder flits).

Bedank YvesV59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AllyRR, General Manager van Cawdor Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2017
Google-vertaling

Thanks for your feedback. We feel we are good value versus other attractions in the area and indeed Scotland but this is a personal opinion of course. We are glad you enjoyed the gardens

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanuit Invergordon zijn we naar Cawdor Castle gereden en hebben hier dit kasteel bezocht. Mooie omgeving en leuk kasteel.

Bedank Jadwiga S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cawd0r, Manager van Cawdor Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for visiting and I am pleased you enjoyed your visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2016 beoordeeld

10.70 pond voor een vrij beperkt bezoek doorheen het kasteel is prijs/kwaliteit niet goedkoop in vergelijking met veel andere kastelen. Het bezit wel een interessante verzameling mooie antieke Vlaamse wandtapijten. De tuinen errond zijn niet super; er zijn ook buiten het ommuurde domein wandelingen in een natuurlijk bos.

Bedank Frits N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cawd0r, Manager van Cawdor Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for visiting the castle and gardens and I am pleased that you had time to visit the nature trails.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
28 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi gelegen, je verwacht elk moment de koets met de markiezin, en een lieflijke uitstraling. De ontvangst is vriendelijk en als je binnen bent is er koffie of iets anders ( uiteraard tegen betaling). De rondgang toont een warm ingericht kasteel, dat bewoonbaar is. Na vele ruïnes een verademing. Buiten wachten drie landschappen wild, frans en doolhof. Een aanrader.

Bedank George L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cawd0r, Manager van Cawdor Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for visiting and posting your comments. We are pleased you enjoyed the castle and gardens.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cawdor Castle bekeken, bekeken ook

Nairn, Schotse Highlands
Nairn, Schotse Highlands
 

In Cawdor Castle geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding