Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi maar duur ”
Beoordeling van Cawdor Castle

Cawdor Castle
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 16,08*
Vanaf
Cawdor Castle Admission Ticket
Geclassificeerd als nr. 2 van 9 dingen om te doen in Nairn
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: 1-2 uur
Nuttige informatie: Toiletten, Parkeergelegenheid kinderwagens
13 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Net iets te hoog geprijsd voor wat het is. Plus: naast het kasteel zijn er ook nog de mooie tuinen (inclusief kunstwerken). Ook positief: in tegenstelling tot andere kastelen is fotograferen wel toegestaan (zonder flits).

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank YvesV59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AllyRR, General Manager van Cawdor Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2017
Google-vertaling

Thanks for your feedback. We feel we are good value versus other attractions in the area and indeed Scotland but this is a personal opinion of course. We are glad you enjoyed the gardens

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.183)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

5 - 9 van 1.183 beoordelingen

26 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanuit Invergordon zijn we naar Cawdor Castle gereden en hebben hier dit kasteel bezocht. Mooie omgeving en leuk kasteel.

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank Jadwiga S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cawd0r, Manager van Cawdor Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for visiting and I am pleased you enjoyed your visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2016 beoordeeld

10.70 pond voor een vrij beperkt bezoek doorheen het kasteel is prijs/kwaliteit niet goedkoop in vergelijking met veel andere kastelen. Het bezit wel een interessante verzameling mooie antieke Vlaamse wandtapijten. De tuinen errond zijn niet super; er zijn ook buiten het ommuurde domein wandelingen in een natuurlijk bos.

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank Frits N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cawd0r, Manager van Cawdor Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for visiting the castle and gardens and I am pleased that you had time to visit the nature trails.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi gelegen, je verwacht elk moment de koets met de markiezin, en een lieflijke uitstraling. De ontvangst is vriendelijk en als je binnen bent is er koffie of iets anders ( uiteraard tegen betaling). De rondgang toont een warm ingericht kasteel, dat bewoonbaar is. Na vele ruïnes een verademing. Buiten wachten drie landschappen wild, frans en doolhof. Een aanrader.

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank HULST69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cawd0r, Manager van Cawdor Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for visiting and posting your comments. We are pleased you enjoyed the castle and gardens.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
22 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een heel mooie omgeving. Aangezien we moesten betalen om het kasteel en tuinen te bezoeken zijn we een wandeling eronder gaan maken, zeker een aanrader voor wandelaars onder ons, als je het icoon van kasteel volgt kom je op de achterkant van het kasteel uit. De deur was gewoon open en dus hebbe we de tuinen kunnen bezichtigen zonder te betalen ;) maar wij vinden persoonlijk het bos veel mooier dan de tuinen zelf.

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank evamY3670CJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cawd0r, Manager van Cawdor Castle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for you comments and I am pleased you enjoyed your walk in the big wood.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cawdor Castle bekeken, bekeken ook

Nairn, Schotse Highlands
Nairn, Schotse Highlands
 
Drumnadrochit, Loch Ness
Nairn, Schotse Highlands
 

In Cawdor Castle geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding