Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een gezellige en informatieve whiskeytour”

Tomatin Distillery Visitor Centre
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 109,06*
Vanaf
2-daagse Loch Ness, Inverness en de Highlands ...
Geclassificeerd als nr. 4 van 49 dingen om te doen in Inverness
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: 1-2 uur
Nuttige informatie: Rolstoeltoegang, Toiletten
14 augustus 2017 beoordeeld

De relaxte gids legde alles prima uit. We kregen een leuke indruk van hoe whiskey gemaakt wordt. En het was nog lekker ook. Leuk dat de jongste wat fris aangeboden kreeg en dat de chauffeur nog wat meekreeg voor thuis.

Bedank Fam d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (728)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

8 - 12 van 728 beoordelingen

18 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke tour gehad. De gids was relaxt en makkelijk. Alle tijd voor vragen, en ook de tour werd niet afgeraffeld. Leuke distilleerderij om te bezoeken. En natuurlijk lekkere whisky!

Bedank Ilona K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Louise T, Manager van Tomatin Distillery Visitor Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2018
Google-vertaling

Hi Ilona,

Thank you for your lovely review, glad you had a relaxed visit with us at Tomatin.

You're welcome back anytime,
Slàinte!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben een leuke interessante tour gehad bij Tomatin. Alles werd duidelijk en op een eerlijke manier uitgelegd. Helemaal geen reclame praatje. Er was ook alle ruimte voor vragen. Aan het eind was het proeven geblazen! Mijn vriend reed, dus hij kreeg een flesje mee. Vond ik een heel goede service!

Bedank Sansansanne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Louise T, Manager van Tomatin Distillery Visitor Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juli 2017
Google-vertaling

Hello,
Happy to hear that you and your friend had fun on your tour at Tomatin, hope your friend was also blown away by their whisky tasting when you got home!
You're welcome back anytime,
Slàinte!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2017 beoordeeld

Hoewel de gebouwen (van buiten) zeker niet de fraaiste zijn, was dit een bijzonder leuke tour. Door de guide, een vriendelijke vrouw uit Zuid-Afrika, werd er met veel enthousiasme verteld over de geschiedenis van Tomatin, het proces en de whisky. Het maken van foto's was toegestaan. De tasting ging een beetje snel, maar de whisky was lekker. Een aanrader!

Vergeet niet je paspoort mee te nemen, want zelfs van 28-jarigen wordt een paspoort verlangd!

Bedank AnneDePanne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Louise T, Manager van Tomatin Distillery Visitor Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juli 2017
Google-vertaling

Hi Anne,
Indeed Tomatin is not the prettiest distillery you will ever see, but we love it just the way it is. Glad you enjoyed your tour with Hedy. As for ID, yes in Scotland our licensing laws require us to ask anyone who looks under 25 for some ID to buy alcohol - you are obviously a youthful looking 28 year old!
You're welcome back anytime,
Slàinte!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
31 oktober 2016 beoordeeld

Wij werden heel goed ontvangen. Maar waren net te laat voor een tour. Wel hebben we enkele Tomatin whisky's geproefd natuurlijk.

Bedank Mart62516
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tomatin Distillery Visitor Centre bekeken, bekeken ook

 

In Tomatin Distillery Visitor Centre geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding