Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 190
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 208
US$ 178
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Indigo Glasgow(Glasgow)
US$ 270
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Kelvin Hotel(Glasgow)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 62
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Hilton Glasgow(Glasgow)
US$ 238
US$ 205
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Jurys Inn Glasgow(Glasgow)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 156
US$ 135
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hilton Garden Inn Glasgow City Centre(Glasgow)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 183
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Premier Inn Glasgow City Centre (Charing Cross) Hotel(Glasgow)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 62
PremierInn.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Premier Inn Glasgow City Centre Buchanan Galleries Hotel(Glasgow)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 82
PremierInn.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Gratis internet
Glasgow Youth Hostel(Glasgow)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
    Beoordelingen (929)
    Beoordelingen filteren
    930 resultaten
    Waardering van reizigers
    339
    404
    137
    24
    26
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    339
    404
    137
    24
    26
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    3 - 8 van 930 beoordelingen
    17 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

    Dit kleine hotel geboekt om van daaruit de stad te kunnen ontdekken. Het bleek een prima keuze. Kleine maar zeer schone kamer met een echt Britse inrichting. Uitstekende ontbijt-service. Goed om te weten dat men aan de overzijde van de straat ook nog een guesthouse heeft.

    Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    Bedank Marc H
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    14 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

    Wij verbleven hier 2 nachten
    Het personeel is hier vriendelijke en behulpzaam. De kamer en badkamer ziet er netjes en schoon uit en je stapt je hotel uit en de hop onhop bus stopt bijna voor de deur .En veel restaurants in de buurt.

    Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    Bedank Laura v
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    20 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

    Goed hotel met ontzettend gastvrij, behulpzaam en vriendelijk personeel. Dr kamers zijn netjes en mooi. Het ontbijt is goed en in een typisch schots geruite kamer. Voor tips van bezienswaardigheden of goede restaurants en breakfast locaties kun je terecht bij het enthousiaste personeel!

    Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    Bedank Marijn D
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    ArgyllHotel, General Manager van Argyll Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 maart 2017
    Google-vertaling

    Dear Marijn D,
    Thank you for awarding us your top score! I'm glad to know your stay you were happy with your room, and that our staff was able to recommend great things to do around the area. We appreciate your lovely feedback, and we hope to welcome you again in the future.

    Best Regards
    Bobby Bashir
    Hotel Manager
    Argyll Hotel Glasgow

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    21 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

    Vanaf het vliegveld stopt bus 77 na ongeveer drie kwartier rijden vlak voor de deur aan de overkant van de straat. Heel vriendelijke ontvangst. We waren heel vroeg, dus de kamer was nog niet beschikbaar, maar we konden de bagage achter laten en lekker de stad verkennen. Bij terugkeer werden we vriendelijk herkend en kregen de kamersleutel en de code voor de wifi (niet onbelangrijk...). Kamer bleek wel erg aan de kleine kant, maar voor 1 nacht geen bezwaar. Prima bed, ruime douche en alles keurig en netjes.

    Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    Bedank HenkPKorevaar
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    ArgyllHotel, General Manager van Argyll Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 augustus 2016
    Google-vertaling

    Dear Guest,

    Thank you for your review. I'm pleased that you were satisfied with the cleanliness of our facilities and the many conveniences of our location.

    Please visit us again soon. Each room has it's own unique charm and we have many rooms which may be more appealing to your size preference and budget.

    Best Regards,

    Bobby Bashir
    Hotel Manager
    Argyll Hotel

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    24 juni 2012 beoordeeld

    Twintig jar geledenzal het ok geweest zijn. Nu is het allemaal wat oud. Gordinen kunnen niet open, de douche werkt slecht en de kamer komt nogal somber over.
    Positief is de goede wifi vebinding en hetvriendelijke personeel.
    De bar heeft drie taps, helaas is er geeneen aangesloten op. Een vat en betaal je de volle prijs voorblikjes bier.

    • Verbleef: juni 2012, reisde met vrienden
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank Eric C
    Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken