Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (6.059)
Beoordelingen filteren
6.059 resultaten
Waardering van reizigers
3.830
1.608
388
150
83
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.830
1.608
388
150
83
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 6.059 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juli 2018

Heerlijk feel good hotel, dat komt door de medewerkers, die je enthousiast begroeten en alles doen om het je naar de zin te maken. Helaas tweede nacht niet goed geslapen door geschreeuw elders, konden niet vaststellen waar het nu precies vandaan kwam, volgende ochtend gemeld, maar het werd niet herkend.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank cvdh2009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2018 via mobiele applicatie

De kamers hebben het formaat van een zeecontainer. Alles is netjes afgewerkt en ziet er schoon uit. In en uit checken in het hotel doe jezelf. In je kamer bedien je alles met een iPad, het duurt even voordat eea reageert, dit moet beter. Je hebt een grote variëteit aan films. Het bureau is erg klein. Ontbijt is prima.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Rob B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2017 via mobiele applicatie

Zelden in zo mooi hotel geweest! Perfecte service, mooie kamer, heerlijk bed en veel extras (zoals gratis films, grote tv, mooie badkamer en prachtig uitzicht op de stad) de bar op de 1e etage is tot laat open en hier kan je van alles halen! Ik zou hier zeker nog een keer heen gaan!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NN3031
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2017

Modern design hotel op prima lokatie, vlakbij winkelstraten, pubs, restaurants en openbaar vervoer.
Mooi interieur, vriendelijk personeel, gezellige zitjes, prima bar, goed ontbijt.
De kamers zijn klein, er is geen kastruimte (alleen een lade onder het bed waar 2 trolleys in passen). Het bed is wel erg groot (2 bij 2 meter). De badkamer is feitelijk een gedeelte van de kamer dat is gescheiden via een matglazen wand. Klein, maar wel een fijne douche.
Leuk gimmick is de iPad waarmee je alles kunt bedienen in de kamer. Onze kamer was rustig gelegen, we hadden totaal geen last van geluid van buitenaf.
Een aanrader voor een kort verblijf in Glasgow.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank John H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2017

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met citizenM hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken