Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Snelle hap”
Beoordeling van Vittoria On The Bridge

Vittoria On The Bridge
Geclassificeerd als nr. 253 van 2.731 Restaurants in Edinburgh
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 25
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Grote groepen
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
Wijk: Old Town
27 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de geplande excursie nog wat eten.
Snelle bediening goed eten een woord prima. Een aanrader voor een betaalbare maaltijd

Bedank sip-jan b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tony c, Owner van Vittoria On The Bridge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 september 2016
Google-vertaling

We are located just off the Royal mile on George the IV bridge. We recommend making a reservation in advance and it is easy to do on our Vittoria group web page. Thank you for your recommendation and custom whilst visiting our beautiful city.

Tony Crolla

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.167)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.167 beoordelingen

23 september 2016 beoordeeld

We waren met 4 en hebben allen een pizza genomen. Prijs van een pizza is om en bij de 10 £. Was niet slecht maar we hebben toch al veel betere gegeten. Dessert ijsroom en sorbet met limoncello en merengue was heerlijk. Interieur was aangenaam maar nogal wat lawaai toch.

Bedank PaulDSM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tony c, Owner van Vittoria On The Bridge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 september 2016
Google-vertaling

As typical Italian restaurant, the atmosphere can become bustling and full of life! We like it that way as we know people are having a good time. I am pleased that you enjoyed the value in our food. Kids eat for £1.00 on Sunday's when accompanied by an adult main course. We donate the £1.00 to our local children's charity.
Thank you for your review.

Tony Crolla

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een gezellige dag in Edinburgh hier een hapje gegeten. Ze zijn ingesteld op kinderen en het eten was er heerlijk. Allemaal verse producten. De bruscetta is bijna net zo lekker als in Italië . Verder hebben ze er heerlijke pizza, spaghetti, carbonara en ravioli. Kortom: heerlijk gegeten voor een redelijke prijs.

Bedank Hhoog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tony c, Owner van Vittoria On The Bridge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for choosing Vittoria to dine at after a long day of exploring our beautiful city with your family. We all have family and understand that a great night our depends on how welcome you feel. I am pleased that our team made you all feel welcome and that you wholly enjoyed your food and experience with us.

Tony Crolla

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Snelle service. Attente obers. Lekkere wijnen maar te duur. Eten prijs/kwaliteit is goed. Genoeg ruimte in twee verdiepingen. Ook een lekkere wijnbar om na te praten.

Bedank Roborgh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 10 man hier gegeten. Eten op zich was prima en smaakvol maar niet bijzonder. Genoeg keuze. Bediening was snel en wat kortaf. Er werd meteen gevraagd of we al iets wilden bestellen. Toen we aangaven dat we eerst even wilden kijken kwam de ober na 2 minuten alweer langs. Toen hadden we natuurlijk nog niet meteen een keuze gemaakt. Het eten stond ook binnen no time op tafel. Hierdoor kregen we een beetje een fastfood idee en dat men ons snel kwijt wilden om de volgende groep weer te kunnen ontvangen.

Bedank Sanne L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tony c, Owner van Vittoria On The Bridge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 april 2016
Google-vertaling

I sincerely apologise that you felt rushed during your stay with us. This was not our intention at all. We always offer to bring beverages whilst our guests are deciding on their meal choice. We create all food made to order. All produce is delivered fresh daily and we import all salami's and cheese's from especially selected producer's in Italy. I would like to thank you for your review as we cannot make improvements needed to be the best that we strive to be.

Tony Crolla

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vittoria On The Bridge bekeken, bekeken ook

 

In Vittoria On The Bridge geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding