Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good food!!!!!”
Beoordeling van Pataka

Pataka
Geclassificeerd als nr. 18 van 2.957 Restaurants in Edinburgh
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Indiaas
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
10 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een restaurant enigszins uit het centrum van Edinburgh maar het reisje waard. Wat een heerlijke Indiase gerechten en fijne bediening! Doen!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 40-lp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pataka190, Manager van Pataka, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Thank you for your review.
Very happy to read that you enjoyed the food and service.
Hope to see you soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.100)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.100 beoordelingen

14 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren op zoek naar een restaurant waar ze na 9 uur nog gastvrij zijn en kwamen uit bij dit Indiaanse restaurant in de buurt van het hotel.
We hebben genoten van een prima service en heerlijk gegeten in een sfeervol ingericht restaurant!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 875arjanb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten en niet al te duur, vriendelije bediening. Lokaal zou wel een opknapbeurtje kunnen gebruiken.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank gijsa2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten! Wel erg heet! Pas op met wat je besteld! Wel super personeel! En echt gezellig om te zitten met een groep!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank KarsB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pataka190, Manager van Pataka, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2018

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie voor ons te schrijven. Erg blij om te lezen dat je genoten hebt van je bezoek aan Pataka en het eten en de service. We hebben veel dingen die niet heet zijn. We adviseren u graag wanneer u bestelt. Ik hoop je de volgende keer dat je in Edinburgh bent te zien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten hier. Vegetarisch menu van de kok gekozen voor een prima prijs. We hadden medium pittig gekozen. Scherp pittig is waarschijnlijk ook wel te doen. Erg aardig personeel.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Flozzoe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pataka190, Manager van Pataka, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2018

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie voor ons te schrijven. Erg blij om te lezen dat je genoten hebt van het eten en de service toen je Pataka bezocht. Ik hoop je de volgende keer dat je in Edinburgh bent te zien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pataka bekeken, bekeken ook

 
Edinburgh, Schotland
Edinburgh, Schotland
 

In Pataka geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding