Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lekker en goede service”

Makars Gourmet Mash Bar (Mound)
Reserveren met OpenTable
Makars Gourmet Mash Bar (Mound) is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 19 van 2.777 Restaurants in Edinburgh
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 26
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
Wijk: Old Town
15 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit plekje werd ons aangeraden door onze stadsgids. Wij zijn voor de drukte naar hier gekomen en hadden plek zonder te reserveren. Na ons (vanaf 18u) stonden er wachtrijen, dus is reserveren aangeraden.
Het is lekker, eenvoudig Schots eten. Verwacht geen culinair hoogstandje, maar alles wat je eet is met veel smaak bereid.
Thales, onze ober was zeer vriendelijk en kwam regelmatig vragen of alles naar wens was.
Ik kijk al uit naar de volgende keer Edinburgh, want dan kom ik hier zeker nog eens eten.

Bedank AnoukP62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John S, Owner van Makars Gourmet Mash Bar (Mound), reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 augustus 2018
Google-vertaling

Hi Anouk,

Thank you for your kind review. Much appreciated.

Yours

John

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.443)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.445 beoordelingen

12 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke Schots getinte gerechten. Jammer dat we morgen verder moeten want we hadden hier terug gekomen.
Toffe hippe tent, lekker eten van topkwaliteit. Een absolute aanrader, prijs/kwaliteit buiten categorie.

1  Bedank DirkV1705
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
John S, Owner van Makars Gourmet Mash Bar (Mound), reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you Dirk, I remember your visit from your cool name.

Yours

John

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke, hippe locatie om even te verpozen tijdens het stadsbezoek. Ligt tussen oude en nieuwe stad. Vriendelijke bediening.

Bedank ingrid19562014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmb347, Manager van Makars Gourmet Mash Bar (Mound), reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juli 2018
Google-vertaling

Hi ingrid

Thank you for your review! I’m glad we looked after you so well.

Adam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, vers zelfgemaakt, leuke plek, vriendelijk personeel. En dat allemaal voor een leuke prijs. Aanrader!

Bedank Mgrietje G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmb347, Owner van Makars Gourmet Mash Bar (Mound), reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 mei 2018
Google-vertaling

Hi Mgrietje, through the power of google translate thank you very much for your kindness.

Yours

John

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten, niet duur. Prima restaurant als je niet uitgebreid uiteten wil maar toch iets anders wil dan patat of een burger. Het was alleen heel warm binnen.

Bedank Laura V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmb347, Owner van Makars Gourmet Mash Bar (Mound), reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2018
Google-vertaling

Thank you Laura from all of us.

Yours

John

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Makars Gourmet Mash Bar (Mound) bekeken, bekeken ook

 
Edinburgh, Schotland
Edinburgh, Schotland
 

In Makars Gourmet Mash Bar (Mound) geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding